...esténként összegyűjtik a leveleket és válaszolnak rájuk. Hamarosan Sophie is csatlakozik hozzájuk, és egy nap véletlenül rábukkan egy ötven éve írt levélre. Szerencsét próbál, és visszaír a lánynak, aki mára...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) női ideál 50 éve fórumhoz témák:
Pro és kontra: vélemények az EasyFitről
...csináltam a kúrát az EasyFittel végre 5 év után újra olyan kockás a hasam, mint 20 évesen.” Tehát mindenkinek ajánlott nemcsak azoknak, akik nagy súlyfeleslegtől akarnak megszabadulni. „Már évek óta...
Érdekel a cikk folytatása? »Lara Adrian A vámpír csókja
Lara Adrian vámpírjai a félig ember félig démoni lények, akik már több ezer éve élnek a Földön. A vámpírok ősei idegen lények, akiknek az űrhajó balesetet szenved és utasai így...
Érdekel a cikk folytatása? »A kutya rúgja meg – Az európai bajnokság
...telephelyről szökött meg. Mivel számos kísérletet végeztek rajta sok mindenhez ért. Imád focizni és ráadásul remek a labdaérzéke. A kutya segítségével a város három éve egyfolytában vesztes csapata is látványos...
Érdekel a cikk folytatása? »A gyermek beszédtanulása
Már több mint 2000 éve vonzza az embereket a gyermekek beszédtanulásának kutatása. Hogyan tanulunk beszélni? – ez az alapkérdés, erre vezethető vissza valamennyi kísérlet, amely a gyermekek beszédfejlődését hivatott feltérképezni....
Érdekel a cikk folytatása? »Bar listások lehetősége
...amelyek mögött nem áll refinanszírozásként külföldi bejegyzésű pénzintézet, sehol sem igényelhető, illetve nem kapható hitel. Két éve lezárt passzív BAR esetében, akkor igényelhető ingatlan fedezet nélküli személyi kölcsön, ha csak...
Érdekel a cikk folytatása? »Hagyományos Kínai Orvoslás
A hagyományos kínai orvoslás már több ezer éve bizonyítja létjogosultságát a világ minden táján. Az ősi Kínában nagy megbecsülésnek örvendtek a tűszúrással gyógyító nagytudású bölcsek. A tudás Európába és Amerikába...
Érdekel a cikk folytatása? »Tetro
Francis Ford Coppola (A Keresztapa-trilógia, Apokalipszis most, Magánbeszélgetés) – ha leszámítjuk a 2007-es Youth Without Youth című szösszenetet – régóta, csaknem tizenhárom éve nem készített filmet. A 2010. április 29-én...
Érdekel a cikk folytatása? »Lézeres szeműtétem
A világ fejlődik, méghozzá nagyon gyorsan. Erre akkor jöttem rá, amikor a szememet nem egészen 1 perc alatt tökéletessé varázsolták egy igazi lézerágyúval. 23 éven keresztül voltam szemüveges, és szenvedtem...
Érdekel a cikk folytatása? »Fényterápia mint gyógymód?
...tíz éve még bátran feküdtünk ki a napra, a legkisebb aggodalom nélkül vettünk napfürdőt, mely pozitívan hatott nemcsak testi, de lelki egészségünkre is. Nemcsak csontozatunk jutott általa rengeteg vitaminhoz, de...
Érdekel a cikk folytatása? »