Kezdőlap / Ezoterika / Gábriel arkangyal

Gábriel arkangyal

A Gábriel arkangyal a magasztos Isten hírnöke, akinek a neve azt jelenti: „Az erő az Isten”, és akinek tettei rögzítik a zsidó szentírásokat, ahol a szellem segítette a Dániel próféta értelmezésében az álmait, vízióit. Bár Gábriel elsősorban zsidó angyal, megjelenik más vallásokban is, mint például a mohamedán, korán.
A kereszténybibliában Gábriel hozza a hírt, hogy Szűz Máriának a szentlélek által gyermeke fog születni.
Egyesek úgy vélik, hogy Gábriel női lélek, mások azt mondják, hogy az angyaloknak nincs nemük. Gábriel arkangyal úgynevezett postás a halandó emberek és Isten között. Sok asszony hozzá fohászkodik azért, hogy gyermeke születhessen, mert abban hisznek, hogy mivel Gábriel hozta a Jézus Krisztus születéséről szóló hírt, valószínűleg ő intézi a gyermekszületéssel kapcsolatos dolgokat. Hallani lehet egy bizonyos gyertyáról, ha meggyújtják és Gábrielt hívják segítségül, akkor nagy valószínűséggel megfogan a régen várt gyermek. Rengeteg kártya, kép, gyertya kapható már Gábriel arkangyalról, ezeket a tárgyakat használják arra, hogy segítséget kapjanak a hívők.
Ez az ima segíthet a fogantatásban:
Szeretett Gábriel, Isten hírnöke! Szeretni és szolgálni akarlak, kérlek valósítsd meg legfőbb vágyam, hogy kisgyermek feküdjön a kiságyban! Cserébe felajánlok fehér liliomot, köszönetet, hálát, amennyit csak tudok!
Ezzel az imával hívjuk Gábrielt egy szál meggyújtott fehér gyertya és egy szál fehér liliom társaságában.
Amikor a gyertya saját fényében kialszik, tekintsük kérésünket megvalósultnak!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A numerológia valóban tud segíteni?

A numerológia sok ezer éves tapasztalati tudomány. Segíthet neked abban, hogy megismerd jobban magad. Megismerd …

Leave a Reply