Kezdőlap / Építőipar / Lakáshitel / Hitel? Felvegyük? Ne vegyük?

Hitel? Felvegyük? Ne vegyük?

Nem szeretnénk senkit megijeszteni, de felméréseink azt mutatják, hogy az emberek legnagyobb része a „ne vegyünk fel” kategóriába tartozik. Még a hitellel rendelkezők is így nyilatkoznak. Ha újra kezdhetnék, nem vennék fel a hitelt, bár amikor végiggondolják, kiderül, hogy másképp nem tudták volna megoldani lakásproblémájukat.

Így tehát arra a következtetésre jutottunk, hogy nem a hitel felvétele a legnagyobb gond, és nem is annak a visszafizetése, hanem a rosszul megválasztott futamidőhöz tartozó részlet. Mindenki, aki hitelt igényelt, vagy igényelni fog, dolgozó ember. Mindenki keményen megdolgozik azért, hogy megadhasson mindent a családjának, önmagának, és persze ott vannak a részletek. Ezt mindenkinek nagyon komolyan át kell gondolni.

A javaslatunk a következő, nézzük meg jól, hogy mennyi az a pénz, amire valóban szükségünk van, és csak annyit vegyünk fel, mert a plusz pénzek nagyon könnyedén kicsúsznak a kezünkből. Ha már kiválasztottuk a megfelelő összeget, olyan futamidőt vállaljunk, melyhez a törlesztő részlet, ha nem is könnyedén, de legalábbis viszonylag kényelmesen fizethető legyen. Mindig jusson eszünkbe, hogy lehetnek váratlan kiadásaink is, ami nem mentesít a szokásos havi részleteink kifizetése alól.

A legoptimálisabb az lenne, ha olyan összeget kéne fizetni a hitelt folyósító pénzintézetnek, melyet megerőltetés nélkül tudunk teljesíteni. Tovább megyünk, még félre is tudnánk tenni bizonyos összeget havonta, hogy amikor meglehetősen nagy összeg gyűlt össze, akkor egy hatalmas követ görgethessünk le kicsi szívünkről azzal, hogy kifizetjük az összes, fennálló tartozásunkat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Lakásvásárlási hitel

A lakásvásárlási hitel az egyik legnagyobb hitel konstrukció. Amivel nagyon sokan éltek az elmúlt években …

Leave a Reply