Kezdőlap / Önismeret / Párkapcsolat / Hogyan bonyolítsuk le az első randit?

Hogyan bonyolítsuk le az első randit?

A randizásban az a legfurcsább, hogy bármennyire is vágytál rá, nem mutathatod ki. Ezzel mindketten így vagytok. Mind a ketten legalább húsz percen keresztül öltözködtetek, a találka előtt kétszer mostatok fogat, és mégis hűvösen kell viselkednetek. Ha ez a szabály, hát légy te is „közömbös”.
Gondosan válaszd ki a ruháidat. Lehet, hogy abban a bizonyos szuper passzentos, cipzáras macskanadrágban nézel ki a legjobban, de a szomszédos kisvendéglőben inkább ne ebben jelenj meg. Én is tudom, nehéz leküzdeni a „túlöltözés” csábítását, de erőt kell venned magadon. Mindig jobb, ha alul öltözöl, mintha túlzásba viszed. Ha egy pikniken nagy estélyiben feszítesz, rögtön lerí rólad az erőlködés. Ha viszont egy elit étteremben, vagy ne adj isten bálon, farmerban és pólóban jelensz meg, akkor sugározni fog belőled a teszek-az-egészre magabiztosság. Viselkedj úgy, mintha észre sem vennéd, hogy még a ruhatáros nénik is jobban öltöztek nálad, és meglátod, valamennyi férfi csodálni fog téged – még akkor is, ha közben úgy gondolják, hogy enyhén szólva fogalmad sincs az illemszabályokról.
Bármivel utazol, érdemes úgy intézned, hogy egy kicsit elkéss a randiról. Na nem túlságosan, csak éppen egy kicsit. Tíz percnyi várakozás minden férfinak jót tesz. Jellemerősítő hatása van. Mindenesetre jó előre találj ki valami elfogadható magyarázatot, mert udvariatlanság lenne, ha ilyen esetben meg sem próbálsz mentegetőzni. A nagy bocsánatkérések közepette persze ne feledkezz meg arról, hogy hűvösen, közömbösen kell viselkedned!
Ha nem bízol igazán a srácban, akivel randizol, vagy ha szeretnéd bebiztosítani magad, kérd meg valamelyik barátnődet, hogy hívjon fel egy bizonyos időpontban. Ha a fiúval nem megfelelően alakulnak a dolgok, eljátszhatod, hogy sürgős segélyhívást kaptál, és könnyedén kikerülhetsz a kényelmetlen helyzetből!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egyenjogúság

A nők a világ kezdete óta kevesebb előnnyel rendelkeznek a férfiakhoz képest. Tagadhatatlan, hogy a …

Leave a Reply