Kezdőlap / Önismeret / Párkapcsolat / Hová menjünk a randik alkalmával?

Hová menjünk a randik alkalmával?

Az a legjobb, ha az első randevút nappali világosságnál bonyolítjuk le. Ha közel dolgoztok egymáshoz, és éppen nincs iszonyatosan sok munkád, hétköznap együtt ebédelhettek. Ha ez valamilyen oknál fogva mégsem jön össze, menjetek piknikezni vagy sétálni vasárnap délután. Az ilyesmi akkor a legszerencsésebb, ha van kutyád: ha a beszélgetés megakad, a kényelmetlen szünetet áthidalhatod azzal, hogy kedvenckéddel vacakolsz. Ha a férfival csupán annyi terved van, hogy összegyűrtök pár lepedőt, felejtsd el, amit ebben a bekezdésben olvastál.
Biztos van valami az életedben, ami nagyon fontos a számodra, és ami legalább halványan érdekli a srácot. Ha szabadidőd nagy részét azzal töltöd, hogy a legnevesebb antropológusok tanulmányait elemezgetve és rendszerezve megpróbálod felállítani a neandervölgyi homo sapiens kihalásának megdönthetetlen teóriáját, akkor mindenképpen vidd el a fiút a Természettudományi Múzeumba, és magyarázd el neki munkád alapfogalmait. Ha valóban érdeklődik irántad, örömmel fogja eltölteni ez a lehetőség, mert megismerheti elméd legféltettebb titkait. Ráadásul, ha kedvenc témádról tartasz előadást, valószínűleg nem fogsz kifogyni a mondanivalóból.
Az első randevú alkalmával lehetőleg kerüld az „éji tevékenységeket”. Az éjszakai randevúknak mindig van valami szexuális színezete, és lehet, hogy ez egész végig nyomasztana. Az sem törvényszerű, hogy a nappali randevú után érzéki csókkal kell elbúcsúznotok. Az éjszakai randevúk végcélja általában a zuhany vagy az ágy, a nappali találkák azonban bárhol végződhetnek!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egyenjogúság

A nők a világ kezdete óta kevesebb előnnyel rendelkeznek a férfiakhoz képest. Tagadhatatlan, hogy a …

Leave a Reply