Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Hogyan gyorsíthatjuk a zsírégetést?

Hogyan gyorsíthatjuk a zsírégetést?

Az álomsúly eléréséhez továbbra is a legváltozatosabb étrendet kövessük, a zsírégető élelmiszerek és tippek legteljesebb készletét felhasználva. Soha ne éhezzünk -erre nincs szükség -, és soha ne essünk kétségbe. A legtöbb
ember, aki a zsírégető program segítségével lefogyott, már tíz, húsz vagy akár harminc éve cipelte magán a felesleges kilókat.
Számos módja van annak, hogy a zsírégető program során gyorsítsuk a zsírégetést: például sok vizet kell inni, és rendszeresen kell reggelizni. Ezek a tippek akkor is hasznosnak bizonyulnak, ha már lefogytunk, és karcsúak, egészségesek szeretnénk maradni. Ráadásul nem szükséges egyik étkezést sem elhagyni, és nem kell drasztikus mértékben csökkenti a zsírfogyasztást – az ilyen esetekben a szervezet felkészül az éhezésre, és védekezésként az alapanyagcsere a mélypontra zuhan, s a zsírégető képesség is hanyatlik.
Másrészt viszont a túl sok zsír túlzott evésre sarkall, és közömbösíti az étkezési terv zsírégető hatásait. Úgy
tűnik, hogy a túlsúlyos emberek étvágyát a magas zsírtartalmú ételek serkentik. Talán az inzulin-rezisztencia miatt a túlsúlyos emberek esetén a magas zsírbevitel erős éhségérzetet vált ki.
A zsírégető program egyik fontos részét képezi a „csipegetés”, vagyis gyakran fogyasszunk kisebb élelmiszeradagokat és engedélyezett rágcsálnivalókat, például túrót, csirkét és halat. Napközben egy öt-hat órás időszak túl hosszú ahhoz, hogy kiürüljön a gyomrunk.
Ha naponta háromszor étkezünk, alapanyagcsere-értékünk 200 kalóriával emelkedik 24 órás ciklusra vetítve, amelyet a csipegetés még tovább fokoz.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás