Kezdőlap / Nemibetegségek / Kezedben az életed

Kezedben az életed

Életünk során nagyon sok helyzettel találkozhatunk, amit egyáltalán nem könnyű kezelni főleg, ha nem vagyunk teljes mértékben sok körülmény miatt egészséges, beszámítható állapotban. Tudnunk kell azonban a legnagyobb mámorban a leütősebb buli közepette is megállapítani, hogy mi nekünk a fontosabb: egy kívánatos fiatal hölgy azonnali kielégítő társasága ezzel kockáztatva egészségünk további megőrzését, avagy a 100%-os biztonság. Mondják sokszor, hogy az okos ember más hibájából tanul, nos én nem tartom magam annyira okosnak, ennek ellenére elmesélek egy történetet, melyet történetesen hiteles forrásból ismerek. Egy közeli rokonom mesélte, hogy valamikor a kétezres években volt egy osztálytársa aki szeretett kicsapongó életet élni ami egyébként önmagában nem is lenne probléma, ha azt felelősségteljesen tette volna. De nem úgy tette. A lány nem árulta el neki akivel együtt volt, hogy naponta valamiért zöld váladék folyik ki nemiszervéből. Sajnos ez nem maradhatott titotkban, ugyanis a rokonom osztálytársának férfinemzőszerve elkezdett rohadni.
Ezért és sok más okból törekednünk kell a biztonságra és a megfelelő partner kiválasztására, mert vannak olyan betegségek, melyektől az óvszer sem véd meg.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Genitális herpesz

Genitális herpesz a nemi szervek megfertőződése herpes simplex vírussal. Orvosi kutatások eddig nem tudták megállítani …

Leave a Reply