Korai magömlés

A legsúlyosabb formája az ejakulatio ante portas (magömlés a kapu előtt), amikor a hüvelybe történő behatolás előtt következik be a magömlés.A korai magömlést, amikor az ejakuláció gyorsan (néhány másodpercen vagy néhány percen belül) bekövetkezik általában két csoportba osztjuk.
Az egyik az eredendően meglévő, a másik a kialakult.

Okok:

Pszichés okok
Beidegzési zavar (fokozott ingerállapot)
Gyulladások (prostata, ondóhólyag gyulladás)

A pszichés okokat talán a legnehezebb kezelni, mivel elsősorban az okot kell kideríteni, majd kezelni.
A legáltalánosabb pszichés okok a megfelelési vágy, a bizonyítási kényszer, a korábbi rossz tapasztalatok, az önbizalom hiány, a csalódottság, és a túlzott szexuális inger.
A beidegzés is elsősorban pszichés/mentális jellegű, a túlságosan intenzív előjáték is lehet felelős a korai magömlésért.

A gyulladások tekintetében érdemi válaszokat mindenképpen urológus tud adni, esetleg bőrgyógyász.
Amennyiben a korai magömlés kialakult, tehát nem eredendő, érdemes a lehető leghamarabb szakemberhez fordulni!
A férfi számára nagyon fontos, hogy párja megértse, és elfogadja ezt a dolgot.
A problémákat csak tetézheti, ha elutasításra, esetleg szemrehányásra kerül a sor.
Szakemberhez, orvoshoz fordulni nem szégyen, a túlhajtott életmód, stresszes munka, és a mindennapi rohanás is elősegítik a probléma létrejöttét, és az időben diagnoztizált problémát viszonylag gyorsan, és könnyedén kezelni lehet!

Praktikák:

A közösülés előtt érzéstelenített makk nem továbbítja a fizikai ingereket, ezért a válasz (magömlés) sem érkezik meg, csak később, a hatás multával.

Vannak kevés mellékhatással bíró szorongásoldó gyógyszerek is, melyeket enyhe depresszióban használnak, hangulatjavítóként. Ezeknek ismert mellékhatása a magömlés idejének kitolása.

A magömlés idejének kitolására, ill. a merevedés további fenntartására igen jól beváltak a potenciazavar kezelésére használt eljárások, injekciós barlangostest kezelések ill. a közismert kék tabletta.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A férfiak kopaszodása

A férfiak zöme tapasztalja fájóan, hogy először a homlokuk magassága nő meg. Többen kétségbeesetten fedezik …

Hozzászólás