Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Leggyakoribb kérdések a koszorúslányokkal kapcsolatban

Leggyakoribb kérdések a koszorúslányokkal kapcsolatban

Ha egy fiatal hölgy bejelenti hogy eljegyezték, a barátnői azonnal megkérdezik, hogy lehetnek e a koszorúslányai. Azonban mivel nem állhat az oltár előtt tíz, vagy annál több ember, még a bejelentés előtt gondoljuk át, hogy kit kérünk majd meg erre a feladatra. Ha bizonytalankodunk, dobjuk be az összes barátnőnk nevét egy kalapba, és bízzuk a szerencsére a dolgot. Így senki sem fog megsértődni.
Gyakori hiba, hogy félreértenek egyet, s mást a koszorúslányok, és a menyasszony a költségeket illetően. Ha a barátnőink azt hiszik, hogy a nem kell fizetniük semmit, és majd csak később derül ki, hogy mindenki maga állja a ruháját, hetekig duzzogni fognak. Ezért is jobb, ha még a legelején tisztázunk mindent, konkrétan. Ha a koszorúslányok gondoskodnak a ruháikról, akkor a menyasszony vegye meg nekik a kiegészítőket, egy szép stólát, vagy bizsukat.
Szintén gyakran bizonytalanodnak el azok a menyasszonyok, akiknek a koszorúslányai még gyermekek, hiszen nem tudják előre kiszámítani a viselkedésüket, és emiatt aggódnak. Sokan boldogan választanak gyerekeket koszorúslánynak, az ezzel járó nehézségekre viszont nem gondolnak. Sok kislánynak elég, ha rápillant a tömegre, és máris sírva fakad, viszont a hiszti roham nem éppen a legkellemesebb egy hatalmas templomban… Ha egy kisgyereknek problémát okoz az, hogy nagyobb közönség elé álljon, vagy pózoljon, válasszunk mellé egy nagyobbat is, aki mellette áll, fogja a kezét, és elkíséri. A szertartás előtt gyakorolhatunk is vele a folyosón. A szüleit pedig mindenképp ültessük a közelbe, hogy lássa az ismerős arcokat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Extrém esküvő helyszín- a Baradla – barlang

Mindenki különleges, és emlékezetes esküvőre vágyik, ahol kimondják a boldogságot, jelentő igent, hiszen ez életük …

Hozzászólás