Kezdőlap / Társadalom / Kapcsolatok / Megcsalás női szemmel

Megcsalás női szemmel

Valószínű minden nőnek eszébe jutott már, aki párkapcsolatban él, hogy mit csinálhat a szeretett férfi, amikor partnere nem látja. Sokszor nem is feltételezzük, hogy párunk megcsalhat bennünket, mindaddig, amíg fel nem figyelünk az apró jelekre. Ez viszont sokszor hosszú idő, mert a nő bízik, és reménykedik, hogy élete párja hűséges, és inkább nem veszi észre az amúgy egyértelmű jeleket. Pl. egy rúzsfoltot, egy zavarosan megmagyarázott éjszakai kimaradást, furcsa, kétértelmű sms-ket a telefonban….stb.
Amikor viszont megvilágosodik a nő, és elkezd gyanakodni, azzal egy időben elkezdi saját magában is a hibákat keresni, hogy miért nem kell,miért nem elég már a férfinak. Legtöbbször a külsőségek miatt gondolják a nők, hogy eldobták őket. Nem elég vékony, vagy nem elég szép….
Viszont legtöbbször a megcsalás okai nem a külsőségek, hanem a férfi vadászösztöne. Nem bírja, vagy nem akarja magában elfojtani ezt az érzést, hanem enged a csábításnak és megszerzi a „zsákmányt”. Vagy szimplán stresszoldásra használja a nőket, vagy ebben látja a hobbiját. Viszont a statisztika azt mutatja, hogy amelyik férfi egyszer ráérez a megcsalás „édes ízére”, az a férfi később sem tud hűséges kapcsolatban élni, mindaddig, míg meg nem unja ezt az életmódot.
Sajnos manapság az emberek túl könnyedén kezelik a kapcsolatot a partnerükkel. Nem tisztelik, nem becsülik egymást és ez sokszor a megcsaláshoz, majd a kapcsolat végéhez vezet. Aztán később, amikor már idősek és lenyugodtak érzelmileg is, rájönnek mekkora hibát követtek el a múltban.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A férfias férfi

A fiúktól egészen kicsi koruk óta elvárják, hogy keményen viselkedjenek, soha ne sírjanak és mindenben …

Leave a Reply