Kezdőlap / Egészség és fitness / Szépség / Mellfeszesítés intervallum-melltornával

Mellfeszesítés intervallum-melltornával

Ha a mell már nem olyan feszes, mint szeretnénk, ne várjuk a csodát vagy a plasztikai sebészt, mert mi magunk is tehetünk érte, hogy javítsunk a helyzeten.
Az intervallum torna négy ütemben zajló izomerősítő módszer, ami a nyújtás, feszítés, nyújtás dinamikus gyakorlatok egymásutánjából áll. Ezért fontos, hogy a hatás érdekében betartsd a sorrendet, és tükör előtt gyakorold a következő tornát, hogy lásd, mikor milyen izomcsoportot mozgatsz meg:
Hajlítsd be a könyököd, fűzd össze az ujjaid a melled alatt, lendítsd fel a karod magas tartásba úgy, hogy könyököd végig egyenes maradjon, majd engedd vissza. Tízszer ismételd meg, gyors, energikus mozdulatokkal. Akkor csinálod jól, ha a mellizmaidban és a lapockáidban is égő érzés keletkezik.
Fűzd össze mellmagasságban az ujjaid, tartsd vízszintesen a könyököd, és nyomd erősen egymáshoz a két tenyered. Ebből a helyzetből emelgesd könyököd a vízszintes tartásból fölfelé négyszer. Nem kell magasra emelned, hiszen így is láthatod a tükörből, mennyire megfeszülnek izmaid a hónalj feletti részen és a melled felett. Ezután 4 másodpercig lazíts, majd fűzd össze tested előtt az ujjaid, szorítsd őket erősen, de a könyököd igyekezz távol tartani egymástól. Könyököd süllyeszd le a bordákig, majd emeld vissza vízszintbe. Ezt szintén négyszer végezd el, pihenj újabb 4 másodpercet, és ismételd meg a gyakorlatot! Ha kész, térj vissza az első gyakorlathoz!
Végül kinyújtott karjaidat ökölbe szorított kézzel keresztezd mély tartásban a tested előtt, minél gyorsabb mozdulatokkal, legalább tízszer!
Ha egyszer beiktatod napi rutinodba ezt a tornát, észreveheted, hogy feleslegesek a kifogások, hiszen alig pár perc alatt lehetővé válik egy nagyon intenzív és nagyon hatásos torna kivitelezése. Légy türelmes, mert az eredmény sem marad el!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A hajhullás és lehetséges okai

A hajhullás meglehetősen gyakori jelenség. Naponta 50-100 szál hajunk hullhat ki, ami normálisnak tekinthető. Ha …

Leave a Reply