Kezdőlap / Egészség és fitness / Szépség / Mellfiatalító spirálmasszázs

Mellfiatalító spirálmasszázs

A rendszeresen végzett mellmasszírozás nem csak a mell feszességének megtartásában segít, de a ráncosodásnak indult mellet is felfrissíti, még akkor is, ha azelőtt nem fordítottunk figyelmet a mell ápolására. Eredményessége annak köszönhető, hogy a masszírozástól kitágulnak az erek, beindul a vérkeringés, fokozódik a bőr szöveteinek oxigénellátása, és a salakanyagok kiürülésének folyamata is felgyorsul. További előnye, hogy a masszírozással a mellvizsgálat is egybeköthető, és azonnal észrevehetőek a legkisebb elváltozások is.
Először felmelegített kezeinkkel kezdjük el krémezni melleinket, hagyományos mozdulatok helyett spirális alakban, körkörösen, kintről befelé haladva, de a mellbimbót kerüljük ki! Ha a „végére” értünk a körnek, kezdjük újra! Vigyázzunk, hogy a bőrt ne gyűrjük meg, és a mellet csak finoman, ujjbeggyel érintsük, ne végezzünk erőteljes mozdulatokat!
Bal kezeddel támaszd alá a bal melled, és jobb kezeddel a mellbimbótól haladva krémezd a bőröd a hónalj és a mellcsont felé. Ha ezzel végeztél, a mellet felülről támaszd meg, és úgy folytasd a masszírozást, hogy a mell egész bőrfelületét átdolgozd. Végezd el ugyanezt a másik oldalon is!
Legfeljebb 3 percig tartson a masszázs! Kivitelezéséhez használhatsz segédeszközöket is, fogkefét, vagy puha szivacsot, de minden esetben nagyon óvatos és gyengéd mozdulatokkal körözz velük a bőrön! Vigyázz, hogy bőröd ne legyen száraz, mert akkor még inkább felsértenéd! Ezzel a módszerrel kéthetente élj, és ilyenkor ne használj krémeket!

Ezt mindenképpen olvasd el!

A hajhullás és lehetséges okai

A hajhullás meglehetősen gyakori jelenség. Naponta 50-100 szál hajunk hullhat ki, ami normálisnak tekinthető. Ha …

Leave a Reply