Kezdőlap / Fényterápia / Mi az a fényterápia?

Mi az a fényterápia?

A fényterápia olyan kezelés, amely kihasználja a természetes vagy mesterséges fényt a különböző egészségügyi problémák megoldására. A terápia bizonyítottan megkönnyíthetné a tüneteket, mind érzelmi és fizikai betegségekkel kapcsolatban. Hagyományos és alternatív egészségügyi szakemberek számára ismert, hogy alkalmazzák a fényterápiát külön vagy együtt más eljárásokkal is.
Az orvosi társadalom már régóta ismeri a fény előnyeit, mert az emberi test és elme pozitívan reagál a kezelésekre. Segít megtartani a bevitt energiát és tápanyagokat, segít megőrizni az egészséget. Rendkívül jó hatással van az agyra, az elmére és a stressz is hamar tovaszáll a kezelések alkalmazásával. Nemcsak a stresszt kezeli hatékonyan, hanem a depressziós tüneteket, bőrkiütéseket és számos más betegséget. A fényterápia erősíti az immunrendszert és ezáltal rengeteg betegség elhagyja testünket és nem marad más csak a kiegyensúlyozottság és egészség!
Elkerülnek a vírusok, bőrbetegségek, mint például a pikkelysömör, ekcéma. Segít az álmatlanságban, mivel ez a fény természetes fény, nem raktározódik el szervezetünkben káros vegyi anyag.
A cukorbetegséget is eredményesen kezeli, mert rendben tartja a cukorbetegek nitrogén-monoxid szintjét a vérben. A fényterápia rendkívül jó hatással van a szervezetre, a rák gyógyításában is alkalmazzák. Leggyakrabban a makacs fejfájás és migrén ellen használják, miszerint a vörös fény hatékonyan elmulasztja a sok fájdalmat okozó migrént. Sok ember beszél arról a tapasztalatáról, hogy a kezelések után régóta nem tapasztalt kipihent állapotba kerülnek.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Fényterápia: a kék és a vörös fény hatásai a bőrápolásban

Lehetséges, hogy az arcra sugárzott fény látványosan újraéleszti az idősödő bőrt és segít a bőrbetegségek …

Leave a Reply