Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Milyen a jó köszönetajándék?

Milyen a jó köszönetajándék?

Köszönetajándék. Mire is jó egyáltalán? Felesleges kacat csupán, melytől csak az esküvőre szánt pénzed fogyatkozik, vagy egy kedves és személyre szóló figyelmesség, melytől a násznép pénztárcája nyílik meg? :)
Bárhogy is van, az utóbbi időben nagy divatnak örvend! Lehet ehető, mint a mézeskalácsok, vagy díszes-csicsás, szalagos, mindent bele fajta, természetes anyagokból is készülhet, mint a kerámia, fa, papír, de, lehet rajta fénykép, karikatúra, idézet, praktikusan akár ültető kártya funkcióval is kombinálható, de akár Te magad is elkészítheted, ha van hozzá kézügyességed és tudsz néhány jó helyet, ahonnan beszerezhetőek az alapok. Persze nem mindenki ennyire elszánt és segítséget kér az interneten található szolgáltatók közül. Az ilyen jellegű ajándéktárgyak általában az esküvőszervezőktől is beszerezhetőek, vagy kis szerencsével ráakadsz egy készítőre.
Ha már van elképzelésed a vendégek számát illetően-ami nem mindig ennyire egyszerű-, akkor már csak azt kell eldönteni, hogy mégis milyen jellegű legyen a köszönetajándék, vendégajándék? Egy színben is passzoló hűtőmágnes, cirádás kártya, vagy tüll zsákocska nagyon szépen tud mutatni a díszített asztalon! Egy jól kiválasztott köszönetajándék megragadja, megnevetteti, vagy elborzasztja a násznépet! Ne feledjük, hogy ezt látják meg elsőnek, amikor belépnek, tehát olyat válasszunk, ami jellemző ránk, figyelem felkeltő, vagy akár vicces! Bármilyen is legyen a végeredmény, az biztos, hogy egy ütős köszönetajándék sokáig beszéd téma a násznép között, egy kedves emlék, ami segít megőrizni a pillanatot!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan spóroljunk az esküvő szervezésen?

Egy esküvő szervezése nem leányálom. A költségekről nem is szólva. (Zárójelben jegyzem meg, hogy a …

1 hozzászólás

  1. Jó kis cikk, üdv az oldalon!

Leave a Reply