Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Milyen aktuális zenét hallgassunk az esküvő előtt?

Milyen aktuális zenét hallgassunk az esküvő előtt?

Ha már nincs más hátra, csak a ráhangolódás az esküvőre, a legjobb, ha kiválasztunk néhány romantikus, kellemes dallamot, így kellő hangulatba hozhatjuk magunkat. Ha eléggé kreatívak vagyunk, saját esküvői válogatás cd-t is készíthetünk, és adhatunk mindenkinek egyet a násznép között. Napjaink zenéi között válogatva több olyan romantikus-pörgős dallamra bukkanhatunk, melyet szívesen hallgatnánk a nagy nap előtt, és persze akkor is. A fiatal popdívák közül Beyoncé az, aki igazi esküvői muzsikát készített a júniusban megjelenő „4” címet viselő albumával. Legújabb kislemeze, amelyhez igazán megható klipet is készített, azt a felejthetetlen pillanatot örökíti meg, ami sosem volt azelőtt, az esküvői készülődést. A lemezt hallgatva tagadhatatlanul bárki a szerelmére gondol, és egy menyasszonynak ez maga a lelki feltöltődés lehet a nagy nap előtt.
Egy másik nagy visszatérő, Avril Lavigne szintén remekelt, szerelmes dalok tömkelegét zúdította rajongóira legújabb albumával, melyet két éven keresztül készített el. A dalokban a személyes történeteit osztja meg a hallgatósággal, hol lágy érzelmekkel teli, míg másutt dinamikusan pörgős, és egyes számaiban rockosan szólaltatja meg érzelmeit a fiatal énekesnő.
Ha pedig kissé lazább, vidámabb, de mégis esküvői hangulatba szeretnénk kerülni, hallgassuk meg a Másnaposok második részének válogatás albumát. Egyesek szerint a film második része nem sikerült annyira jól, mint az első, azonban az album annál inkább. Ezzel az albummal igazi bangkoki esküvői hangulatba kerülhetünk a sajátunk előtt, és meghallgathatjuk Kanye West, vagy Billy Joel slágerét is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hajós esküvők

Aki elegáns és modern, exkluzív hajón szeretne házasságot köttetni,az alább felsorolt érdekes hajók közül választhat. …

Hozzászólás