Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Milyen aktuális zenét hallgassunk az esküvő előtt?

Milyen aktuális zenét hallgassunk az esküvő előtt?

Ha már nincs más hátra, csak a ráhangolódás az esküvőre, a legjobb, ha kiválasztunk néhány romantikus, kellemes dallamot, így kellő hangulatba hozhatjuk magunkat. Ha eléggé kreatívak vagyunk, saját esküvői válogatás cd-t is készíthetünk, és adhatunk mindenkinek egyet a násznép között. Napjaink zenéi között válogatva több olyan romantikus-pörgős dallamra bukkanhatunk, melyet szívesen hallgatnánk a nagy nap előtt, és persze akkor is. A fiatal popdívák közül Beyoncé az, aki igazi esküvői muzsikát készített a júniusban megjelenő „4” címet viselő albumával. Legújabb kislemeze, amelyhez igazán megható klipet is készített, azt a felejthetetlen pillanatot örökíti meg, ami sosem volt azelőtt, az esküvői készülődést. A lemezt hallgatva tagadhatatlanul bárki a szerelmére gondol, és egy menyasszonynak ez maga a lelki feltöltődés lehet a nagy nap előtt.
Egy másik nagy visszatérő, Avril Lavigne szintén remekelt, szerelmes dalok tömkelegét zúdította rajongóira legújabb albumával, melyet két éven keresztül készített el. A dalokban a személyes történeteit osztja meg a hallgatósággal, hol lágy érzelmekkel teli, míg másutt dinamikusan pörgős, és egyes számaiban rockosan szólaltatja meg érzelmeit a fiatal énekesnő.
Ha pedig kissé lazább, vidámabb, de mégis esküvői hangulatba szeretnénk kerülni, hallgassuk meg a Másnaposok második részének válogatás albumát. Egyesek szerint a film második része nem sikerült annyira jól, mint az első, azonban az album annál inkább. Ezzel az albummal igazi bangkoki esküvői hangulatba kerülhetünk a sajátunk előtt, és meghallgathatjuk Kanye West, vagy Billy Joel slágerét is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Így válasszunk zenekart esküvőnkre!

A nagy napra érdemes körültekintően eljárni a zenekarválasztást illetőleg, mivel a zene központi része a …

Hozzászólás