Kezdőlap / Társadalom / Vallás / Morya, Koot Hoomi és Jézus

Morya, Koot Hoomi és Jézus

Morya mester, Koot Hoomi mester és Jézus mester közösen azon a feladaton dolgoznak, hogy a Kelet nagy vallásai és a keresztény egyházak legújabb fejlődési folyamatai gyümölcsöző hatást gyakoroljanak egymásra.
Jézus mester, aki 2000 évvel ezelőtt Palesztinában élt, most nagyon magasan fejlett mester, aki szakadatlanul együttműködik Maitreyával. Jézus mester, ahogy ma nevezik, jelenleg egy szíriai férfi testében él Olaszországban, nem messze Rómától. Sokat utazik, és ideje jelentős részét különböző európai országokban tölti. Ő a hatodik sugárnak, az odaadás és az idealizmus sugarának az ura. Magas és karcsú, arca keskeny és hosszúkás, haja fekete. Bőre világos, és a tekintete átható. Rendkívül fegyelmezett, rendszerezett, és erős akaraterővel rendelkezik.
A feladata napjainkban rendkívül felelősségteljes, mert rá hárul, hogy a nyugati gondolkodást a jelenlegi nyughatatlanságából a bizonyosság és a tudás békés vizeire vezesse, és mind Európában, mind Amerikában előkészítse a Világ Tanítójának az érkezését.
Jézust jól ismerjük a Biblia történeteiből. Először mint Józsua, Nun fia, majd Jézsua alakjában tér vissza Ezra idejében, amikor – mint ahogy Zakariás könyvében is olvasható – megkapja a harmadik beavatást. Az evangéliumokban két nagy áldozatáról ismert: amikor Krisztusnak kölcsönözte a testét, és amikor felvállalta a mindenről való teljes lemondás hatalmas áldozatát, amely a negyedik beavatás ismertetőjele. Mint Tyanai Apollóniusz részesül az ötödik beavatásban, és a bölcsesség
mesterévé válik. Ettől az időtől kezdve a keresztény egyház érdekében tevékenykedik. Segíti az igazi szellemi élet csírázását, és lehetőségek szerint semlegesíti a keresztény intézmények hibáit és tévedéseit.
Ő hatalmas vezető, és egyetlen mester sem ismeri annyira a nyugati világot és a jelenlegi kor szükségszerűségeit, mint ő. Szorosan együttműködik Maitreyával, a Krisztussal, és a közvetítőjeként dolgozik. A katolikus, az anglikán és a protestáns egyházak több nagy egyházfejedelme már az ő bölcs követe. Néhány tanítvány is körülveszi, de inkább csoportokkal dolgozik, mint egyes emberekkel.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia és a homoszexualitás

A Biblia egy-két versben említést tesz bizonyos homoszexuális cselekedetekről – minden hivatkozás negatív. A qadesh …

Hozzászólás