Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Ötletbörze hálószobatitkokra

Ötletbörze hálószobatitkokra

A ma uralkodó ízléssel ellentétben nem feltétlenül kell a legnagyobb szobában kialakítani a családi hálót. Induljunk ki abból, hogy a hálószoba természeténél fogva a legintimebb terület, amelyet főleg alvásra használunk. Elhelyezésénél az alábbi szempontokat vegyük figyelembe:
A hálószoba mérete egyáltalán nem olyan fontos, mint az ott lévő Csi minősége.
Fellendíti a párkapcsolatot a párosával elhelyezett párna és a vörösre festett fal (pl.az ágy mögötti fal)
Otthonunk többé-kevésbé zárt részén legyen, amelynek ajtaja maradjon rejtve, vagyis ne lehessen látni a bejárati ajtóból. Ellenkező esetben tegyünk a háló ajtajára kívülről egy kis Bagua tükröt például, és tartsuk csukva az ajtót. A tükör a kívülről jövő Csit eltereli. (A tükröt homlok- vagy köldökmagasságban kell az ajtóra helyezni.) Függően attól, hogy általában mikor ébredünk, a hálószoba ott legyen, ahová ébredéskor besüt a nap. Korán kelőknek ideális lehet a keletre vagy dél-keletre néző ablak. (Természetesen nagyon sok más szempontot is figyelembe kell venni, ez is egy lehetőség.)
A folyosó végén levő hálószoba nem szerencsés. Lakói fáradtabbak lehetnek, s több probléma üti fel a fejét köztük. Költözzenek másik szobába, vagy, ha ez nem megvalósítható, tegyenek domború tükröt hálószobájuk ajtajára – kívülről.
Szerencsétlen, ha egy másik szoba sarka pont a háló ajtajára mutat. Orvoslásként szintén a kisméretű domború tükröt ajánlanám. Fordítsunk gondot a nyugalmas, pihentető alvásra, ha igazán boldog, szeretetteljes kapcsolatra vágyunk. Az elrendezés kulcsfontosságú.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás