Kezdőlap / Fogyókúrás receptek / Párolt alma (Update1) recept

Párolt alma (Update1) recept

Hozzávalók:
30dkg zöldalma

5dkg vaj

fahéj

folyékony édesítő

1dl száraz fehérbor

1 ek zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben.

Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.

Ha elforraldta a levét, kész a csemege.

Tanácsok:
Update 1-es kód!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zabpelyhes palacsinta (update1) recept

Hozzávalók: -6 evőkanál zabpehely -2-3 tojás -1 teáskanál olívaolaj -kicsi gesztenyemassza -tej Kapcsolódó fórumok:zabpelyhes palacsinta …

Leave a Reply