Rai Uno

A Rai Uno az első közszolgálati televízió Olaszországban, Magyarországon kódolatlanul fogható. A nézők összetétele átlagosnak nevezhető, a társadalom bármely rétegét érdekelheti a Rai Uno által összeállított műsorok összessége. Érdekes, szórakoztató, elgondolkodtató, minden megvan egy csatornán belül. Műsoraik elsősorban filmekből, magazinokból, vetélkedőkből és sportközvetítésekből állnak, így korosztályilag is nyitott a Rai Uno arculata. A híradó, a friss hírek kivétel nélkül bárkit érdekel, ezért ez egy sokak által nézett műsor. Szórakoztató műsorokat is találunk a Rai Uno csatornán, melyek a fárasztó munkanap után emberek tucatjait vonzzák a képernyők elé, vannak kabarék és szórakoztató sorozatok. A Rai Unón ugyancsak ilyen sikere van, és ilyen szerepet töltenek be a vetélkedők is, ahol az ember megmozgatja ugyan agysejtjeit, de gondolkodik és élvezi, hiszen játszik, mint a gyerek.
A magazin műsorok sokszínűek, a nagyvilágból, a nagyvilágról szólnak. Találunk köztük turisztikai-és környezetvédelmi, valamint katasztrófákról szóló filmeket is. A könnyedebb magazin műsorok között szerepelnek az otthonnal-, a lakberendezéssel-, valamint életmóddal- és divattal kapcsolatos sorozatok is.
A sportközvetítések jelentősége egyértelmű, hiszen Olaszország a labdarúgás hazája, Ők őszintén vallják azt az elvet, hogy ép testben ép lélek. A Rai Unót érdemes nézni, gazdagabb és garantáltan vidámabb lesz tőle az ember. Ha a nézettségi arányokat kéne alapul venni, már az is épp elég bizonyíték lenne a kiválóságra, de a legbiztosabb, ha az ember kipróbálja és meggyőződik róla.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vágta

Vágta című színes amerikai családi dráma 1983-ban készült. A film eredeti címe Phar Lap. A …

Hozzászólás