Reflektor Tv

A REFLEKTOR TV az első tévécsatorna hazánkban, mely közelebb hozza hozzánk a sztárokat, akár a hazai-, akár a külföldi hírességeket nézzük. Műsoraik repertoárja széles, így a REFLEKTOR tévé ablakot nyit a sztárok világába és fordítva. Azokat az embereket repíti otthonunkba, akikért esetleg rajongunk, vagy tiszteljük művészi tevékenysége miatt. A REFLEKTOR tévén találunk riportműsorokat, ahol egy-egy kedvencről többet is megtudhat a néző, de találunk olyan műsorokat, amik rejtélyes esetekkel foglalkoznak az álmok hazájában, Hollywoodban.
A csatorna olyan műsorokat sugároz a nap 17 órájában, hogy korosztálytól függetlenül bárkit érdekelhet, bárki nézheti, egy társadalom számára készült. Gondosan ügyelnek arra, hogy legyen akár teljesen új történet, vagy éppen a homályba veszett régi titok, felfedjék a valóságot a nézők előtt.
A Reflektor tévé egy új műsora az Őszintén nevet viseli, ez egy beszélgetős műsor, ahol a közélet személyiségei vallanak őszintén, beavatva minket, nézőket mindennapjaikba.
A csatorna másik jelentős műsora a 20 legborzalmasabb hollywoodi gyilkosság, mely már-már hasonlít egy jobbszabású krimire is, hiszen megismerik a nézők a helyszíneket, megszólalnak a tanúk, a helyszínelők , sőt még a gyilkosok is hajlandók beszélni. Valljuk be csak nyíltan: melyikünket nem érdekli egy ilyen műsor? A néző szinte átéli és megéli a tragédiákat, a gyilkosságokat, közel kerül az áldozatokhoz, akik úgyszintén híres emberek voltak.
A REFLEKTOR tévé másik, méltán népszerű műsora a Minden, amit a sztárokról tudni akartál címet viseli. A tartalom a címben foglaltatik, a kíváncsi néző itt mindent megtudhat sztárokról, milliomosokról és popcsillagokról, elvarázsolódik teljesen egy más dimenzióba.
Aktuális, érvényes, friss és elfeledett, vagy éppen nem hallott titok? A REFLEKTOR tévé megmutatja nekünk, nézőknek.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vágta

Vágta című színes amerikai családi dráma 1983-ban készült. A film eredeti címe Phar Lap. A …

Hozzászólás