Kezdőlap / Társadalom / Ismerkedés / Randi: a biztos siker titka

Randi: a biztos siker titka

Ki ne ismerné azt az érzést, amikor a gyomrunk is összeszorul? A kiválasztott nagy Ő randevúra hívott, avagy épp mi hívtuk őt, és elfogadta a meghívást. Természetesen mindenki izgul. Mindenki fél, hogy mégsem fog tetszeni, elront valamit, leégeti magát a másik előtt, vagy csak egyszerűen gázos lesz az egész. De van pár szabály, amik betartásával elkerülhetünk minden kellemetlen helyzetet.
Az első a hely megválasztása. Érdemes valami csendes kis cukrászdát választani vagy sétálni. De természetesen végtelen a lehetőségek száma, csak fantázia kell, nem meg persze jó tudni mit szeret a kiválasztott. Ilyenkor egy dologra figyeljetek nagyon: Olyan helyre menjetek, ahol lehet beszélgetni. Az első randinak az ismerkedésről kell szólnia. Nem kelt jó benyomást, ha például rögtön bulizni mentek. Az ilyet akkorra kell hagyni, amikor már kicsit jobban ismeritek egymást.
A második legfontosabb dolog egy igencsak elcsépelt mondat: Légy önmagad! Akármennyire is közhelynek tűnik, ezt mindenféleképpen be kell tartani. Egyáltalán nem biztos, hogy a nagy Ő annak fog örülni, ha valami olyasmit csinálsz, amit te magad sem szeretnél. Ezen kívül nehéz hosszú ideig megjátszani magad. Feltételezzük, hogy ha már randira hívtad, akkor többet is akarsz tőle. Ebben az esetben pedig nagyon sok időt fogtok együtt tölteni. Ahhoz, hogy jól érezhesd magad, elengedhetetlen, hogy önmagad add. Csak így ismerhet meg, és a későbbiekben csak így lehet igazán jó a kapcsolat. A színészkedéssel csak előre eldöntöd a jövőbeli kapcsolatotok sorsát.
Fontos még, hogy a beszélgetés során ne légy nagyon kihívó. Az inkább azt sugallná, hogy te csak egyetlen éjszakát akarsz. És nem érdemes kínos témát sem felhozni. Például senki sem beszél szívesen a volt barátjáról/barátnőjéről, vagy a szakításuk okáról.
Annak viszont nagyon is örül, hogyha róla kérdezel, és érdeklődsz iránta.
A legfontosabb pedig a randi vége. Ne akarj egyszerre túl sokat. Beszéljetek meg újabb találkát, esetleg jöhet a csók is, de ha hosszútávra tervezel, akkor több nem kell!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen taktikákat alkalmaz a nő a csábításhoz?

A csábításban a taktikázáshoz azonban nemcsak a férfiak hanem a nők is értenek. Vegyük akkor …

Leave a Reply