Kezdőlap / Önismeret / Párkapcsolat / Randi és ismerkedés

Randi és ismerkedés

A mai modern számítógépes világban már egyre könnyebben találnak egymásra a fiúk és a lányok. Hiszen rengeteg internetes társkereső és randi lapok találhatók az interneten. Beírják az egyes paramétereket, hogy milyen társat keresnek, amely alapján a gép kidobja a számukra ideális jelölteket. Amikor az interneten kiválasztjuk a számunkra megfelelő társat, levelet írunk számára. Ezután kezdődik az interneten történő ismerkedés a levelezgetés. Egyre sűrűbben váltanak levelet, amely alapján dönthetnek, hogy folytatják ezt az ismerkedést személyesen, vagy még mielőtt elkezdődött volna, a kapcsolat kiszállnak belőle. Pár levélváltással is meg lehet állapítani, hogy ő az igazi partner, akit már régóta keresett, vagy nem.
Amennyiben szimpatikusnak találjuk a társat, megbeszélhetünk egy személyes találkozót, amelyet a hétköznapi nyelvben randinak nevezünk.
Általában a nőknél, de a férfiaknál is az első randi nagyon sokat számít, hogy milyen benyomást keltenek egymásnak. A randi előtt igazi szorongás fogja el mindkét nemet. Ezért nagyon fontos szempont, hogy a találkozó alkalmával ne látszódjon egyiken sem, hogy fél és szorong, mert rossz benyomást kelt a másikban, hogy ez csak „kényszerből van velem”. Sokat jelent az első személyes találkozás, ezért megjegyzendő, hogy úgy viselkedjenek, ahogy azt az előtte levő időszakokban is tették. Ne akarjanak erőszakkal megfelelni a másiknak, mert az nem vezet jóra.
Az első randi helyszínét is érdemes úgy megválasztani, hogy nyugodt körülmények között tudjanak beszélgetni, ezzel nem zavarva mások nyugalmát, vagy figyelmét. Gondolok itt olyanra, hogy az első randi helyszíne ne egy mozi, vagy egy zsúfolt szórakozóhely legyen. Azt is nagyon fontos megjegyezni, hogy nem kell egy nagyon drága helyet választani, vagy olyan éttermet, ahol minimum alkoholfogyasztást írnak elő. Sok nő ezt nem nézi jól szemmel, ha már az első randi alkalmával is inni kell, ha szeretne, vagy nem. Visszatérve arra, hogy ne keressünk túl drága helyet, azt is jelentheti a nő számára, hogy ez a férfi egy „felvágós, vagány”, nem biztos, hogy én ilyet szeretnék magamnak. Akkor ennek a randinak nem biztos, hogy lesz folytatása.
A nőknél fontos szempont az első találkozásnál, hogy ne öltözzenek túl kirívóan, ne vegyenek fel olyan ruhát, amelyet előzőleg nem viseltek. Nem minden férfi „álma” az, hogy a hölgy egy „csinibaba”, vagy egy „Barbie” baba legyen. Olyan ruhát érdemes felvenniük, amiben jól érzik magukat, de azzal együtt csinosak is. A randi alkalmával egyre több dolgot szeretnének egymásról megtudni, de azért ne essenek át a ló túloldalára, hogy minden bajt és nyafogást rázúdítsanak a másikra. Ez sem vezet mindig jóra, a későbbiekre való tekintettel.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egyenjogúság

A nők a világ kezdete óta kevesebb előnnyel rendelkeznek a férfiakhoz képest. Tagadhatatlan, hogy a …

Leave a Reply