Kezdőlap / Trendi témák / Randitippek

Randitippek

Ha te is a társkeresők táborában tartozol, és úgy érzed, hogy nem vagy sikeres, akkor érdemes megfogadni néhány jó tanácsot.

1. A megtervezés
A nők általában nem szeretik, ha csak rájuk telefonálnak, hogy van e fél órájuk randizni. Egy nőnek minimum fél nap kell egy randira felkészüléshez. Mind lelkileg, mind testileg. Így kedves uraim, napokkal előre beszéljük meg a kívánatos hölggyel a randevú időpontját, helyszínét, programját.

2. A modern kor trükkje: iwiw, facebook
Manapság már a számítógépes világ sok mindenben tud segíteni. Ha valaki fent van iwiw-en és mindenki láthatja az adatlapját, és persze rendesen ki van töltve, akkor rengeteg minden megtudható róla. Az esetleges párkapcsolat, kedvenc dolgok, hova járt iskolában, hol dolgozik vagy tanul. Mit mond el magáról a bemutatkozásában. Ezek tökéletes beszédtémák lehetnek.

3. romantika
Főleg első randin a nők igénylik a romantikát. A férfi legyen udvarias, romantikázzon vele. Ne egy focimeccsre vigye el, vagy sörözni. Vigye étterembe, vagy egy elegáns kávézóba. Sokan nem hisznek ebben, de egy vörös rózsától a legtöbb nő elolvad.

4. aktív hallgatás
A nők általában nagyon szeretnek magukról beszélni. A férfiak hallgassák meg őket akkor is, ha a hátuk közepére se kívánják. Érdeklődjenek iránta, keressenek közös hangot, hogy a férfi is be tudjon jobban csatlakozni a beszélgetésbe. Első randin véletlenül se hozzunk fel exeket témáként, csak kínos csendet tud produkálni. Senki se szereti, hogy valaki más szerette előtte a másikat, és ő is szeretett mást. Azt hagyjuk a múltra, éljünk a jelenben.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A téli depresszió

Sok ember a világon úgy él, hogy mikor elérkezik a május és a meleg évszaka …

Leave a Reply