Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Repülő csillag módszer és jellemzői

Repülő csillag módszer és jellemzői

Repülő csillag módszer

A repülő csillag módszer a tér és az idő összefüggését vizsgálja. A környezet és az ember kapcsolatát is előszeretettel firtatja, ezért ez a legösszetettebb, leghatékonyabb módszere a klasszikus feng shuinak. Az idő is meghatározó tényező abból a szempontból, hogy mikor épült a ház, mikor születtek a lakói, de vizsgálja azt is, hogy az évről-évre változó energia, milyen hatással van az ott lakókra.

Idő és változás jellemzői

Biztosan veled is előfordult már, hogy a fűben fekve néztél az égre és figyelted, ahogy a vonuló felhők szépen haladtak. Vagy az egyik percben napozol a strandon, a másikban már menekülsz a fedett helyre az eső elől. Vagy annyira belemerültél például a tanulásba, hogy ami neked pár órának tűnt az valójában sokkal több annál.

Azt biztosan tapasztaltad már, hogy vannak olyan napok, amikor szinte kidob az ágy, jó indul a napod, minden csodás, mesés. Minden sikerül elintézned, együtt lehetsz a családoddal és még egy kicsit magadra is jut időd.
De másnap amikor kikelsz az ágyból nyűgös, morcos vagy. Rosszul indul a reggeled, dugóban állsz, sőt el is késel, leszid a főnököd, verekedésbe keveredsz, … stb.

Ez azért van, mert a világ folyamatosan változik körülöttünk. Ezért az idő fontos, meghatározó tényező a klasszikus feng shuiban is. Az energiák állandóan változnak. Minden évben, hónapban, héten, órában, perceben. Ezért megújuló feng shuinak is szokás nevezni. Az is nagyon fontos, hogy néha a pozitív és a negatív feng shuit befolyásolni is tudjuk.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Leave a Reply