Kezdőlap / Oktatás / Skype nyelvoktatás / Skype-olj, tanulj angolul!

Skype-olj, tanulj angolul!

Magyarországon az utóbbi időben elterjedt a Skype-on való nyelvoktatás.
Sokan nem tudnak eljárni otthonról nyelvtanfolyamokra, mert ez heti több órát vesz igénybe, utazni kell, ami szintén időbe telik…az otthoni Skype nyelvoktatás sokkal kényelmesebb megoldás. Csak az órák költsége van, megspóroljuk az útiköltséget is, ami nem egy utolsó szempont a mai világban.
Egy tanóra sok helyen 45 perces, de találkozhatunk 60 perces órákkal is, és árban nem különböznek.
Az órák árai igen kedvezőnek mondhatók. Ha magántanárt fogadunk körülbelül ő is ennyit kér egy óráért, viszont itt nem kell sehová mennünk. A legtöbb helyen sima nyelvóra 2000 – 2500 Ft/óra/fő, viszont találkozhatunk akciós ajánlatokkal, ahol két ember részére tartják egy helyen az oktatást, így 1500 Ft/óra/fő. Tanulhatunk baráttal, barátnővel, rokonnal, családtaggal és máris spóroltunk közel 1000 Ft-ot. A legtöbb ilyen ajánlat egy óra ingyenes kipróbálással is kecsegtet, ami igen hasznos, hiszen mindenkinek mások az igényei, nem biztos, hogy mindenkinek előnyös, ha nem találkozik személyesen a tanárral és nem tud közvetlen segítséget kérni…
Nagyon hasznos manapság, hiszen sokan dolgoznak, vagy szeretnének dolgozni külföldön és ehhez elengedhetetlen a helyi nyelvismeret legalább alapfokú ismerete, némely nyelviskola ezt “túlélő angol” néven hirdeti. :)
Nyelvvizsga előkészítőnek sem rossz ez a megoldás, valamint érettségire is felkészíthetjük gyermekünket egy pár ilyen Skype órával.

Összességében tehát hasznos, aránylag olcsó és gyors megoldás, viszont sohasem helyettesítheti a személyes kontaktus varázsát.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tanulj nyelvet skype segítségével

A tanulni vágyó ám elfoglalt emberek számára egy kihagyhatatlan lehetőség kezd elterjedni az interneten. Ez …

Hozzászólás