Sport 1

A Sport 1 az első hivatalos sportcsatorna hazánkban, adásait sugározzák még Csehországban, Szlovákiában és Romániában egyaránt. A Sport 1 nagy nézettséggel bír, hiszen különböző országok bajnokságait közvetíti, ilyen például a Bundesliga. Korosztályilag mindenki érdekelt, aki egy kicsit is szereti a sportot, a különféle játékokat, a versenyeket és a csapatszellemet.
A Sport 1 európai sportcsatorna, tehát egy kontinens sportszerelmeseit tudja magához láncolni időről időre, attól függően, hogy éppen milyen műsort közvetítenek. Itt nincs olyan sport, amivel ne foglalkoznának, a stábon kívül szakértők is dolgoznak a csatornánál. Ők a következők: a labdarúgással foglalkozik többek között Bognár György, Hegyi Iván, Nyilasi Tibor, Puhl Sándor, Várhidi Péter és Zombori Sándor. A kézilabda szakértői Borsos Attila, Marosi László, Mocsai Lajos. Ezen kívül még közvetít a Sport 1 jégkorongot és vízilabdát, valamint NFL-t is.
A Sport 1 saját készítésű műsorral is rendelkezik, ennek címe: Mai helyzet. Ez a műsor nevéből adódóan a nap legfontosabb eseményét ismerteti meg a nézővel. Másik műsoruk a Heti helyzet, melyben a Sport 1 állandó sztárvendégei elemzik a hét legfontosabb eseményeit, ilyenek például Nacsa Olivér, vagy Harsányi Levente.
A Zuhanyhíradó kizárólag futballal foglalkozó magazinműsor, de hasonló a Mezeket fel, vagy a Szepesivel akkor és most, ahol a sport kiemelkedő egyéniségeivel beszélget. A harmadik félidő pedig nem más, mint az évek óta futó NB1 összefoglaló, csak egy kicsikét másképp.
A Sport 1-nél korosztályi megkötés nincs, aki élvezi, szereti és űzi a sportot, annak természetes, hogy erre a csatornára kapcsol, ide összpontosít.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vágta

Vágta című színes amerikai családi dráma 1983-ban készült. A film eredeti címe Phar Lap. A …

Hozzászólás