SPORTM

Ha köznyelvvel és sablonnal világítanánk rá a csatorna lényegére, azt mondanám, hogy egyveleg. Megtalálható a SPORT M-en mindenféle műsor, magazin, meccs és versenyek. Interjúkat készítenek, okítják a mai fiatalságot a SPORT M-en, a sport által. Megmutatják, hogy hosszú küzdelmek és bizony kalandos utak által jutottak el oda, ahol most vannak.
A futballmeccsektől kezdve egészen a birkózásig mindent megtalál a néző, a hangsúlyt két dologra fekteti: egyfelől a küzdelemre, másfelől a sportszellemre, hiszen tanulni soha nem késő. A műsorok tekintetében a klasszikus sportműsorokat találjuk, de már kiegészítve különféle magazinműsorokkal, rallyval és vízi sportokkal is. A foci itt sem maradhat el, vannak olyan sportágak és műsorok, melyek nem korhoz kötöttek, bárki leülhet és megnézheti.
A SPORT M másik jelentősége, hogy megtanítja és rávilágít a csapatszellemre, egy-egy küzdelmes meccs mennyire össze tudja kovácsolni a játékosokat, akik egy mezt viselnek, így mindent félre téve közös erővel harcolnak.
A SPORT M műsor összeállítása természetesen a sport körül forog, Magyarország lakosságának több, mint a fele rendszeres nézője az éppen aktuális eseményeknek és mérkőzéseknek. Ezt a nézettséget csak továbbnövelik az aktuális bajnokságok, az év végén, valamint év elején látható gála játékok, sok minden változik és változhat, de egy nem változik! A SPORT M változatos műsora és kínálata, mely nem pihenteti, de érdeklődésre készteti és aktivizálja a nézőt. Ha valaki nem is mindennap, de nézi és úgy érzi mozogni, sportolni kéne, már megérte.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Harry Potter és a Halál Ereklyéi II. /mozi után/

Egy újabb filmet pipálhattam ki képzeletbeli listámon, és egy hosszú évek óta tartó sorozat végére …

Leave a Reply