STORY5

A Story 5 egy magyar születésű csatorna, „szülőanyja” a Story tévé, de ott a kínálat más spektrumon mozgott és mozog.
A Story 5 nekünk nőknek szól, általában nőkről, így olyan sorozatokat, filmeket és szappanoperákat adnak, amelyek a női lelket táplálják, elragadják őket álmaik birodalmába. Beleképzelik magukat a szereplők helyébe, álomba esnek, hogy milyen lenne, ha Őket szeretné így valaki, értük tenne meg valaki annyi mindent, mint a sorozatokban, amiket látnak. Vannak olyan nézők, akik már szinte esküdnek a Story 5-re, ott megkapják mindazt, ami a való életben nem adatik meg nekik. A Story 5 az álmok birodalma, ahonnan nehezen talál ki az ember, már ha egyáltalán akar.
A szappanoperák azok, amelyek olyanok, mint a gyermekmesék. A rossz a végén elnyeri méltó büntetését, a jó elnyeri jutalmát, a királyfi pedig a királylány kezét. Minden láncszem és mozzanat a helyére kerül, nem marad elvarratlan szál.
A filmek is általában inkább a romantikához állnak közelebb, de találhatunk köztük olyan bűnügyi történeteket, melyek egy kis izgalmat is csempésznek a mindennapokba, a szerelem és a romantika mellett az ármány is feltűnik.
A Story 5-n futó sorozatok milyenségét nagyban mutatja az a tény, hogy a csatorna nőknek szól, ők a célcsoport. Korosztályilag ez roppant érdekes, hiszen a tizenéves tini lányok éppúgy képesek nézni, mint 70-80 éves nagymamáik, talán még családi programnak is jók.
Mindenkinek való, aki egy kis nevetésre és szeretetre, humorra és gyengédségre, de olykor könnyekre is vágyik.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szex, Drog, Iggy Pop

Danny Boyle mára kultuszfilmmé vált alkotása, a Trainspotting még 15 év után is aktuális, sőt, …

Hozzászólás