Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Film / Universal Channel

Universal Channel

Az Universal Channel az egyik legújabb, de egyben leglendületesebb csatorna karaktereivel, valamint sorozataival. Felépítése, így kínálata megegyezik elődjével a Hallmark műsorával, de Universal Channel más. Nem igazán a műsorokban, a lendületben, vagy a minőségben van változás, hanem a nézők létszámában. A csatorna még így egy év után is újdonsággal bír, vonzza az embereket a képernyőhöz, izgalmas sorozataival, romantikus történeteivel.
A Universal Channel még fiatal, a bizonyítás korszakában van. Nem egy és nem kettő sorozatot vetíttek már, igen nagy sikerrel, ám egy valamiben eltér elődjétől egész biztosan. A magazin műsorok nemcsak a trendi nőknek szólnak, hanem mindenkinek.
A Universal Channel származása szerint amerikai, de az intelligens nézők igényeit filmbéli tekintetben nézve maximálisan kielégítette. A Universal Channel Magyarországon ugyan nem régen van jelen, de már így is emberek millióit a képernyőhöz tapasztja. Egyik történet követi a másikat, a felnőtteket is elvarázsolva a felnőtt „mesék” birodalmába, megismertetve velük más, hétköznapi emberek történeteit. A nézők a Universal Channelen együtt sírhatnak és nevethetnek, örülhetnek, vagy éppen bánkódhatnak a szereplőkkel, hiszen az ott futó sorozatok sztárjai mindennapos vendégek lettek otthonainkban. A Universal Channel a második legkedveltebb csatornává nőtte ki magát, így egyértelmű, hogy milyen jövő vár rá.
A Universal Channel csatorna létrejöttéhez egy üzleti koncepció vezetett, így most az otthoni mozizás ezzel a csatornával folytatódik.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szex, Drog, Iggy Pop

Danny Boyle mára kultuszfilmmé vált alkotása, a Trainspotting még 15 év után is aktuális, sőt, …

Hozzászólás