Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Szerelem és házasság

Szerelem és házasság

A Szerelem és házasság délnyugati terület, a Föld elem uralma alá tartozik. A terület saját elemét, a Föld elemet, vagy az öt Őselem cikluskörében eggyel előtte álló Tűz elemet hangsúlyosan alkalmazva e területen, lendületet, energiát adhatunk a Szerelem és párkapcsolat tartományának. A tárgyak tekintetében ennek megfelelően előnyben részesíthetjük a különféle kaspókat (számtalan színben és formában kaphatóak), kőszobrokat, a színek közül pedig válasszunk sárgát, barnát, illetve ezek bármely árnyalatát. A Tűz elemmel szimpatizálók a dísztárgyaikban (mint például egy párna, terítő, képkeret), a Tűz elem színeit használják, amelynek rengeteg árnyalata van a rózsaszíntől kezdve egészen a meggyvörösig. De beszerezhetnek gyertyát is, amely szintén a Tűz elemhez tartozik.
A Feng Shui szívesen használ jelképeket is az elemek és színek mellett a különféle életterületek szimbolizálására. A jelkép lehet bármely- számunkra kedves dísztárgy -jelen esetben nyilván azon tárgyak, amelyeket a Feng Shui párkapcsolati szimbólumnak tekint -, valamint olyan dolog, művészeti alkotás, amely már ránézésre is a párkapcsolatot juttatja eszünkbe.
Nehéz – tisztában vagyok vele – kimondottan saját kapcsolatunkat reálisan értékelni. Akár pozitív, akár negatív irányba hajlamosak vagyunk túlzásba esni, attól tüggően, hogy mit szeretnénk látni, érezni, tapasztalni, vagy épp milyen a hangulatunk. Saját érdekünkben törekedjünk az őszinteségre, elvégre nem a külvilág, csupán ünmagunk előtt kell színt vallanunk, s szándékunk nem más, mint szerelmi életünk jobbítása. Ez megéri az őszinteséget, a törődést..

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás