Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Film / Viasat Explorer

Viasat Explorer

A Viasat Explorer olyan innovatív dokumentumcsatorna, mely kifejezetten Európa számára készült, az újdonságokra kíváncsi nézőknek találták ki. Műfaját tekintve sokkal inkább a kikapcsolódás, a tudomány iránti érdeklődés, valamint az emberi viselkedés megértése ösztönzi.
A Viasat Explorer műsorai olyan széles spektrumon mozognak, hogy amíg egy adás alatt a dzsungelben kalandozunk, utána máris egy autóban találjuk magunkat, melyet éppen akkor éppen alkottak meg, vagy esetleg egy bűnözőt üldözünk, mint rendőrök.
A Viasat Explorer műsorai között találunk adrenalinnal felturbózott dokumentumfilmeket, mint például a Drukker Sc, az IFISH, vagy éppen a Szuperautók második évada. Ez természetesen a fiatalabb generációt vonzza, míg a tudományos felfedezések, betekintések a kulisszák mögé, már nem annyira behatárolható, ahogy maga a Viasat Explorer sem. Természetes, látványos és izgalmas, az ősi vadon világába is elkalauzol, nem véletlen az a címe egyik műsoruknak, hogy Túlélni az ismeretlent, hiszen a néző egy teljesen más világban találja magát. A következő műfaj a Power Zone műfaj, ezeket a műsorokat főként a járművek szerelmesei nézik, hiszen itt találkozhatnak robbanással, gyors autókkal, motorokkal, tankokkal és repülőkkel, vadászgépekkel és sok minden mással, ami ebbe a kategóriába belefér.
Az utolsó műfaj, amit kiemelnék a bűn és bűnüldözés, a Viasat Explorer arculatába ez is belefér. A csatorna programjai mindig és mindenkinek szólnak, nem véletlen, hogy az egyik legnézettebb tévécsatorna megszületése óta.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vágta

Vágta című színes amerikai családi dráma 1983-ban készült. A film eredeti címe Phar Lap. A …

Hozzászólás