24

A 24 az egyik legizgalmasabb akció sorozat. Összesen 8 évad készült belőle, melyet már itthon is megtudunk tekinteni. Akár a tévét követve, akár interneten. A „24” cím elég sokat mondó, minden évad 24 részes, ugyanis minden évad 1 nap(24óra) eseményeit meséli el. Ezért szinte minden egyes perc eseményét végig követhetjük, ami szerintem izgalmas és persze egyedi tulajdonság a sorozatok világában, hiszen más sorozatra nem jellemző az ennyire erős, részek közötti összefüggés. Minden egyes rész izgalmas akciójeleneteket és váratlan fordulatokat tartogat minden néző számára. A szereplők az évadok hosszú folyamában változóak, vannak akik maradnak, de sok új arccal is találkozhatunk és vannak akik eltűnnek, bár ezeket az eltűnéseket a legtöbbször igazolják. Az állandó főszereplő aki sosem változik Kiefer Sutherland (Jack Bauer), ő az aki még a lehetetlen is teljesíti. Sokszor, már-már kételkedünk a film valóságosságában, amikor hősünk kalandos útjára gondolunk, mi az amit már átélt a hosszú idő alatt. Azonban nincs időnk fenn akadni efféle filmes „malőrön” ugyanis az izgalmas és váratlan történet, egyenesen magával sodor bennünket.
A történet szinte mindig egy USA-t veszélyeztető terror támadás, melyet Jack Bauer és csapata a CTU(terrorelhárítás) próbál megoldani. Persze sosem megy könnyen, gyakran nagyon-nagyon súlyos áldozatokkal is jár. Rengeteg ellenséggel néz szembe főhősünk és mikor már azt hinnénk, hogy minden rendben, egy váratlan fordulat mindezt megcáfolja.
A 24 egy nagyon-nagyon izgalmas akciófilm sorozat, amely véleményem szerint és persze sok ezer rajongó szerint is megállja a helyét a mai elvárások előtt.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szellemekkel suttogó

Ez a sorozat a szellemek világába repíti a nézőt. Mindenkit foglalkoztat mi van a halál …

2 hozzászólás

  1. Nem láttam még egy részt sem :) Bepótolom.

Leave a Reply