Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / 90 napos fogyókúra

90 napos fogyókúra

Leírás: A sok zöldségnek, gyümölcsnek, fehérje gazdag ételnek köszönhetően a 90 napos diéta kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozással biztosítja a fogyás elérését. A 90 napos fogyókúra alkalmával 3 hónap alatt 15-20 kg feleslegtől lehet megszabadulni.

A 90 napos diéta lényege az élelmiszerek szétválasztásában van. A testkontrollhoz hasonlóan, a 90 napos fogyókúra is elnyerte a szétválasztó diéta elnevezést. A szétválasztó diéta vagy elválasztó diéta azt jelenti, hogy a gyomorba egyszerre csak egyféle élelmiszer kerül, így az emésztés sokkal gyorsabb lesz, s kevesebb energiát igényel.

Reggeli: ma 90 napos fogyókúra alatt a reggeli minden reggel kizárólag gyümölcs lehet. Ez vonatkozik a fehérje, keményítő és szénhidrát napokra is.

1 nap: (Fehérje nap)Főt vagy sült hús, hal, tojás, sajt, joghurt, túró, kefir(20dkg összesen), tészta nélküli leves. Saláta bármilyen menyiségben fogyasztható.

2. nap: (keményítő nap)Bármilyen zöldségféle /bab, borsó, zöldbab, kukorica, lencse, sárgarépa, burgonya/ ezek főzve, sütve, párolva valamint rizs. Saláta bármilyen mennyiségben fogyasztható.

3. nap (Szénhidrát nap) Főtt tészta, pizza, sós sütemény. Vacsorára választhatunk a fenti ételekből, vagy ehetünk tortát, sütit, fagyit vagy étcsokoládét.

4. nap (Gyümölcs nap) Bármilyen gyümölcs korlátlan mennyiségben fogyasztható.

Tudnivalók: A vacsora mindig kevesebb legyen. A 90 napos diéta során havonta 1-szer víz napot kell tartani, a víz nap a gyümölcs nap után következik és utána fehérje nappal folytatódik tovább.

A 90 napos szétválasztó diéta alatt fontos, hogy sok folyadékot igyunk, mert segít kimosni a szervezetből a méreganyagokat.

A 90 napos diéta után a reggeli gyümölcsfogyasztást tartsuk meg még 90 napig. Ettől eltekintve ha akarunk visszatérhetünk korábbi étkezési szokásainkhoz.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás