Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / A 2011-es menyasszonyi ruha trendek

A 2011-es menyasszonyi ruha trendek

Mint minden egyes ruhák divatja szinte évente újul,így a menyasszonyi ruha trendek is évente változnak,ujjá születnek és változásokon mennek keresztül.A 2011-es újdonságok körébe tartoznak a pezsgő és az ezüstös árnyalatú színek.A ruha fazona közt pedig nagy látványosságot öltenek a különböző uszályok és asszimmetria.
Az idei év legjellemzőbb anyaga a fénylő selyem szatén,a muszlin,a selyem,a tüll,valamint a csillogós anyagok.Látványosan megújultak a gyűrt és rétegeltebb szoknyák,és a csillogó ékkövekkel kirakott övek és felsőrészek is.
A ruhák határozott vonalvezetésűek,testkövető fazonúak,és fodros-játékos világúak.Ilyen például,amikor a szűk alapruhán királylányos sziluettű habként jelenik meg a tüll.
Sőt újabban meghatározó díszítő elem lett a menyasszonyi ruhákon a rózsa,mivel az a szerelem jelképe.A szatén,a tüll,és a selyem ruhákon a rózsa formák gyűrt és nyomott mintás variációi különleges látványt nyújtanak.
Idén a romantikus esküvői ruhák is új formát és stílust öltöttek,mégpedig a bálkirálynő fazon lett az új kedvenc.A klasszikus menyasszonyi ruha nőies,elegáns és földig ér,ahogy az a nagy könyvben is megvan írva.Az ilyen ruha felejthetetlenné teszi életünk nagy napját.A ruha formája és díszítése,egyedi és megtöri a hagyományos szimmetriát.A lágy,és egymásra rétegelt rézsútos fodrok,és a testvonalat követő karcsú sziluettű ruhák modern stílust követnek.
Szóval a lehetőségek és a választék évről-évre bővül és változik,Mégpedig azért,hogy minél könnyebben tudjuk kiválasztani az ízlésünknek és igényünknek megfelelő ruhát életünk legszebb napjára.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vendégajándék-köszönetajándék

A köszönetajándék egy olyan ajándéktárgy, mellyel az ifjú pár kedveskedik a násznépnek! Egy aranyos, kedves …

Hozzászólás