Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Maradandó emlékek

Maradandó emlékek

Minden ifjú pár, amikor elkezdi szervezni az esküvőt, arról álmodozik, hogy tökéletes lesz és ezekről a tökéletes pillanatokról tökéletes fotókat szeretnének. Ez pedig akkor érhető el, ha megfelelő fotóst választanak, aki lelkiismeretesen teszi és érti is a dolgát.

A fényképészt el lehet hívni a polgári esküvőre, a templomi szertartásra, a vacsorára, egyszóval megörökíti az egész lakodalom minden fontos részletét, azon kívül, hogy egy meseszép helyen, gyönyörű fotósorozatot készít a párról.
Először is mindent egyeztetni kell a fotóssal. Az esküvő pontos idejét, helyét, a szertartás, lakodalom menetét, hogy ő mindenhol ott tudjon lenni egy picit hamarabb és mindent meg tudjon örökíteni az utókornak a kamerájával.
A szokásos fotósorozat elkészítését is meg kell beszélni. Jobb esetben meghallgatja a pár elképzeléseit, igényeit. Együtt kiválasztják a helyszínt, ami lehet egy park, egy szép épület, egy vízesés vagy épp egy kastély. Ezek a leggyakoribbak, de extrém helyszíneken is szívesen készítenek képet a bevállalós fotósok.
A pár külön kérésére nem csak a templomi szertartáson vannak jelen, hanem a lakodalomban is, és próbálnak minél feltűnés mentesebben megörökíteni mindent.
A vendégeket egytől-egyig lefotózzák, a menyasszonytáncot szintén, valamint a torta felvágást és a menyecsketáncot is.
Az ár általában attól függ, meddig marad a fotós. Csak a ceremóniákon, vagy a lagziban is.
A profi fotósok előre meghatározott árat mondanak, hogy utána ne legyen meglepetés az ifjú pár számára.

A legtöbb mai fotós már felajánlja azt a lehetőséget is, hogy a képeket csak DvD-n adja át az ifjú párnak, és ők utána maguk intézhetik, hogy melyekből csinálnak papírképet.
Érdemes fotóalbumba ragasztgatni ezeket az emlékeket és néha-néha fellapozni, hogy emlékezzünk ezekre a gyönyörű percekre.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás