Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / A nagy nap

A nagy nap

Az esküvő minden nő álmában gyönyörű, tökéletes nap.
Amikor egy férfi megkéri egy nő kezét és az IGEN-t mond neki, onnantól kezdve fel kell készülnie a férfinak arra, hogy attól a perctől nem ő lesz a legfontosabb, hanem a NAGY NAP, vagyis az esküvő.

Nagyon sokan ma már esküvőszervezőt fogadnak, hogy a menyasszonynak ne kelljen törődni a készülődéssel, ne idegeskedjen, csak készüljön, szépüljön a lagzira.
Aki mégis a saját maga kezében akarja tudni az irányítást, arra bizony nagyon sok feladat fog várni.
Először is el kell dönteni az időpontot, mégpedig úgy, hogy legyen elegendő idő az esküvő megszervezésére is. Ha ez megvan akkor jöhetnek az időpont-egyeztetések: a polgármesteri hivatallal, a polgári esküvő miatt, a pappal a templomi esküvő miatt, a fényképésszel, a fodrásszal, a kozmetikussal és nem utolsó sorban a ruhát is le kell foglalni, valamint a lagzi helyét, ha nem hagyományos sátras lagzit terveztünk.
Ha ezeket leszerveztük, akkor a dekorációra is időt kell szánni. Megtervezni, mit is akarunk, milyen színű virágot, ruhát!
Meg kell venni a kellékeket, a lufikat, a virágokat, a meghívókat is meg kell írni, a közeli rokonoknak saját kezűleg kell odaadni a meghívót….stb. Sok időnket és pénzünket veszi igénybe e jeles nap leszervezése, de nincs olyan menyasszony, aki sajnálná a pénzt minderre a meseszerű napra.
Ha ezekkel készen vagyunk már nagy baj nem lehet!

Nem könnyű dolog, de megéri a fáradságot, mert cserébe kapunk egy örökre szóló élményt, amellyel az unokáinknak is tudunk dicsekedni.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vendégajándék-köszönetajándék

A köszönetajándék egy olyan ajándéktárgy, mellyel az ifjú pár kedveskedik a násznépnek! Egy aranyos, kedves …

Hozzászólás