Kezdőlap / Ezoterika / A feketemágia és veszélyei

A feketemágia és veszélyei

Semmiképpen nem szabad alkalmazni sem rontást, sem mást ami másnak árthat, mert többszörösen vissza tud szállni és nem akarhatjuk, hogy lelkünk tűz eméssze fel, hiszen azért jöttünk a világra, hogy segíthessük egymást és nem azért, hogy megkeserítsük földi halandó létünk, mely amúgy oly rövid és túl csodálatos arra, hogy eltékozoljuk más nyomorúságára. De mindenképpen védekezhetünk a felénk áramló rossz energiák ellen.

A helyzet az, hogy nem kell egyáltalán értenünk magához a fekete mágiához, hogy észrevegyük, hogy negatív energiákat küld felénk egy rosszindulatú nekünk ártani akaró személy. Ha körültekintően szemlélődünk az életben, felismerhetjük, hogy ki a barátunk és az ellenségünk. És megint csak képesek vagyunk fizikailag vagy lelkileg megérezni egy távolból felénk áramló negatív erőt. Ezek a negatív energiák mentálisan hathatnak ránk, általunk nem várt szorongást idézhetnek elő egy bizonyos személy jelenlétekor, vagy egy adott cselekmény történésekor. Az benne a feltűnő, hogy ha nem ezekről a dolgokról lenne szó, akkor az ilyen szituáción nevetve túltennénk magunkat. Ám ez ettől válik gyanússá. A folytonos rémálmok is tipikus jelei a mágikus megszállottságnak. Ezek a negatív erők olyan fizikális jelenségekben is megmutatkoznak, mint a megmagyarázhatatlan dolgok tömkelege, mint például az a hátborzongató érzés, hogy valaki figyel bennünket. De sajnos tapasztalhatunk olyan kézzel megfogható paranormális jelenségeket is, mint például akárhányszor bemegyünk egy helységbe, ahol macska van, a macska kimegy onnan ahol mi vagyunk. Ekkor lehetünk biztosak a feketemágia támadásról. Ilyenkor sürgősebb ütemben érdemes szakemberhez fordulni, lehetőleg nem szélhámos egyénhez.

Ha valaki biztosra szeretne menni, mindenképpen érdemes a házat ahol él felszentelnie, mert a felszentelt helységek és házak menedéket adnak a negatív erők támadásainak is. Legvégső esetben javasolt az ördögűzés, de az több hónapot is igénybe vehet, mivel az egyház először nyomozásba kezd, majd ezután dönti el a helyzet komolyságát és ettől függően súlyosságát is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A numerológia valóban tud segíteni?

A numerológia sok ezer éves tapasztalati tudomány. Segíthet neked abban, hogy megismerd jobban magad. Megismerd …

Leave a Reply