A Feng Shui

A Feng Shui nem lakberendezés, és nem is a lakásunk különböző szimbólumokkal való telezsúfolása. Nem elég két mandarin kacsát elhelyezni a “szerelem-sarokba” ahhoz, hogy megoldjuk párkapcsolati problémáinkat, vagy hiába teszünk sárkányfejű teknőst délkeletre még sincs több pénzünk. Vajon miért?
A Feng Shui egy kínai tudomány, segítségével megtanulhatjuk, hogy hogyan harmonizáljuk a természet erejét (, a chi-t), azért hogy támogassuk és megőrizzük egészségünket, megteremthessünk egy jobb és minőségibb életet magunknak, vagy akár másoknak is. Megmutatja, hogy a sors alakítható. Nem csak a saját erőbedobás számít, mert sokszor tőlünk függetlenül energia szinten alakul ki valamilyen gátló tényező, ami miatt nem tudunk előbbre jutni, úgy érezhetjük, mélyponton vagyunk. Ekkor is segítségül hívhatjuk a Feng Shuit, hogy feltérképezzük és meg is szüntessük vele a problémák okát.
Pedig ez nem csoda, ez tudomány!
A sikeres emberek tudják, hogy céltudatossággal és kitartással mindent el tudnak érni. Azonban, a sikeres egyének ismerik a különbséget, a között amik vagyunk és a között amivé válni szeretnénk.
Ahhoz, hogy elégedettek legyünk, összhangba kell kerülnünk a természettel. Ez harmóniát hoz létünkbe, javítja azokat a területeket, amelyekben hiányt szenvedünk és segít visszaállítani azt, akik vagyunk és akivé válni szeretnénk. A Feng Shui otthonukban vagy munkahelyünkön segít törekvéseinkben, céljainkban és életutunkon és bármely más területen, ahol egyensúlyra és figyelemre van szükségünk.
A motiváción és “pozitív gondolkodáson” túl a természetnek, környezetünknek is megvan az a képessége és energiája, amely segít nekünk újra talpra állni, céljainkat elérni (bármi is legyen az) és ami még fontosabb, helyreállítani az egyensúlyt.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás