Kezdőlap / Tudomány / A geológiai átalakulások

A geológiai átalakulások

A világokat és az adott időszakhoz tartozó embercsoportokat, amelyeket emberfajoknak is nevezhetünk, rendszeres időközönként váltakozva vagy a tűz, vagy a víz semmisíti meg, majd kelti újra életre. Ez a tan egyidős az emberiséggel. Manu, Hermész, a káldeusok és az egész ókor tudták ezt. Amióta az ember megjelent a Földön, a bolygó felszíne már kétszer változott meg részben a tűz, részben a víz hatására. Nemcsak a Földnek, hanem a víznek is szüksége van arra, hogy pihenhessen, megújulhasson és úgy a felszíne, mint a medre változhasson. Ennek következtében a föld és a víz rendszeres időközönként újraosztja a területeit. A geológiai átalakulások révén az éghajlat is megváltozik, sőt időnként a Föld tengelye is módosul.
Az ember és a természet között fennálló, szoros kapcsolat révén egy emberfaj kezdetének és végének nagy eseményei mindig együtt járnak a bolygó megváltozásával is. Ez ismét csak a karma, az újratestesülések és a ciklusok törvényének egyidejű, közös hatásával magyarázható.
A tudomány már régen felfedezett Afrika trópusi részén olyan területeket, amelyeket valaha jég borított, ami arra utal, hogy ezek egykor sarkvidéki területek voltak. A régi tanok azt mondják, hogy a természeti katasztrófák nemcsak az óceánok áramlatainak a megváltozásához és vulkánkitörésekhez vezetnek, hanem a hatásukra a Föld pólusai is módosulnak. Ez bizonyíthatóan már többször is megtörtént, és ezek a változások minden alkalommal teljesen átalakították a Föld felszínét; ilyen eseményről szól a Biblia története is az özönvízről. Noé és a bárka lakói a megsemmisülésre ítélt negyedik emberfaj túlélőit jelképezik, akik egyben az ötödik faj kezdetét is jelenti k. Ez az esemény minden nép vallásában megtalálható, az aztékoknál, a káldeusoknál, a kínaiaknál, az egyiptomiaknál, a föníciaiaknál és a hinduknál ugyanúgy, mint a természeti népeknél.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A kullancsról

A kullancsnak szerte a világon közel 800 faját ismerjük. Kis hazánkban eddig 42 féle fordult …

Hozzászólás