Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / A jegyes fotózása,mint próbafotózás

A jegyes fotózása,mint próbafotózás

A meghitt pillanatok megörökítésének nagy ára van.Bármelyik fotós cég is készíti a felvételeket az esküvőn,bizony elég borsos árat kell fizetni érte.Na de ki az aki ezt kihagyná?-Hisz ezek a felvételek és fotók egy életre szóló emlékek lesznek mindenki számára.
A jegyes fotózás,más nevén e-session leginkább az esküvőhöz kapcsolódó kreatív fotózáshoz hasonlít,annyi különbséggel,hogy ekkor még nincs a fiatal páron az esküvő,és a szertartás nyomása.Ekkor még szabadon,általuk kiválasztott tetszőleges helyszínen és ruhában készíttethetnek magukról közös képeket.A jegyes fotózás az egyik legjobb alkalom arra,hogy a pár feloldódjon a kamera előtt.Ekkor alakul ki a fotós és a köztük lévő bizalom,mely a későbbiekben döntő szerepet fog játszani,a tökéletes képek készítésében.
A jegyes fotózás azért is az esküvő előtt szokott megtörténni,mert így az akkor készült képeket a pár felhasználhatja az egyedi meghívók készítésénél.Sőt ez tekinthető egyfajta próbafotózásnak is,mert ennek eredményeképp oldódik a feszültség,és a nyugtalanság az ifjú páron.
Ez napjainkban egyre népszerűbb és elterjedtebb szokássá vált,mivel mind a fotós,mind a jegyes pár részére számtalan előnnyel jár.
A fotózás alatt lehetőség nyílik egymás megismerésére,és egy kis kötetlen beszélgetésre is.S közben megismerhetjük a fotóst,annak munkáját,a munkához való hozzáállását,és a végterméket is.
És ha úgy érezzük,hogy nem jól választottunk esküvői fotóst,akkor még mindig nem késő váltani,vagy másik fotós után nézni.
Mert ez a nap az ifjú párról szól,és minden döntés az ő kezükben van.S a lényeg,hogy semmilyen zavaró tényező,ne akadályozza őket életük legboldogabb napján,és még évek múlva is boldogan nézzék vissza a csodaszép esküvői fényképeket.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Leave a Reply