Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / A legextrémebb esküvők

A legextrémebb esküvők

Az esküvő mindenki életében rendkívüli esemény, ezért nem meglepő, hogy most, hogy már egész iparág épül ezen ceremóniák megszervezésére, egyre többen szakadnak el a hagyományos esküvői modelltől, és visznek bele többet az egyéniségükből vagy a hobbijaikból életük egyik legfontosabb napjába. Gyakran egészen elképesztő ötletekkel rukkolnak elő a vállalkozó kedvű párok: vannak, akik víz alatt “mondják” ki az igent – leginkább csak bólogatnak -, mások épp ellenkezőleg: repülőre szállnak, sőt akár le is ugranak, és ejtőernyős esküvőt tartanak. A tengerparti ünnepség ma már nem is számít ritkaságnak, de a hegyi vagy mezei esküvőn azért elkerekedik a szemünk. Hát még a nudista ceremónián.
Mai rohanó, mindig úton levő világunkban viszont már azon sem lepődünk meg, hogy vannak, akik járműveket, például autót, hajót, akár csónakot vagy léghajót választanak esküvőjük színhelyéül.
Egyre gyakrabban megesik az is, hogy a házasulandók nemcsak az esküvő helyét, hanem egész stílusát, témáját extrém módon választják meg – tarthatunk középkori esküvőt, hintóval, kézzel-lábbal evéssel és lovagi felvonulással, de akár rockeresküvőt motorral és rockzenekarral – a lehetőségek tárháza természetesen itt is végtelen.
Amely minden ilyen extrém esküvőről elmondható, hogy jól jön egy olyan násznép, vagy legalább két tanú, aki nem ijed meg a kihívásoktól, és hajlandó víz alá – föld fölé, barlangba, várba, hegyre, mezőre menni, autóba, repülőbe, hajóra, léghajóra szállni, vagy beöltözni valamilyen maskarába, és mindeközben még jól is érzi magát.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vendégajándék-köszönetajándék

A köszönetajándék egy olyan ajándéktárgy, mellyel az ifjú pár kedveskedik a násznépnek! Egy aranyos, kedves …

Hozzászólás