Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Esküvő kastélyban

Esküvő kastélyban

Minden fiatal pár egyet szeretne: házasságkötésük napja emlékezetes és feledhetetlen legyen, ne csak számukra, hanem a szülőknek, rokonoknak, barátoknak, mindenkinek, aki ott van és együtt örül velük. Ennek a helyszínválasztásnak megvan a varázsa, az tény. Visszavisz minket a múltba, oda, ahol holtomiglan volt a holtomiglan, a pár egy kis időre „arisztokratának” érezheti magát. A hangulat idillikus, fehér galambok repdesnek a kastély parkjában, mintegy időutazást teszünk az esküvő alkalmával.
Ám ez a helyszín nemcsak az érzelmekre hat kellőképpen, hanem fotózás szempontjából is ideális. Az akusztika szempontjából tökéletes az évszázados tölgyek alatt készített fényképek, melyek mára hála a digitális fotózásnak, bárki el tud készíteni. Hangulata is más, mint a rideg műteremben készült fotóknak, itt nemcsak a fiatal pár él, szerelmükkel életre keltik a környezetet. Ha gyermekekkel is készítenek fényképet, akkor azt az érzést sugallják, hogy a múlt helyszínén élik a jelen boldogságát, de magukban hordozzák a jövőt.
Az emberek többsége ilyen alapon visszatér a múltba, a romantika által a természetbe, Isten szabad ege alatt mondják ki egymásnak a boldogító igent, teszik meg hűségesküjüket, melyet a szabad akarat szava és a szív vezérel. Ami egyszer elkezdődött boldogsággal, szerelemmel és hűséggel, de nem próbatételektől mentesen, az örökre életre szól.
Véleményem szerint egy kastélyban, kastélyparkban tartott esküvő nem más, mint az élet boldogságának világgá kürtölése, buzdítás és bátorítás a világ számára, hogy igenis él, létezik és köztünk működik a szeretet.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás