Kezdőlap / Önismeret / Boldogság / A legjobb ételek a jobb szexért

A legjobb ételek a jobb szexért

#1: Kávé

Egy csésze kávé hangulatba hozhat. Egy újabb keletű tanulmány szerint azok a patkányok, melyeket koffeinnel injekcióztak, motiváltabban keresték a szexet, mint koffeinmentes társaik. Kutatók szerint a koffein növeli a szexuális étvágyat.

#2: Tökmag

Ez a kidobásra ítélt dolog a természet egyik leggazdagabb cinkforrása, melyről kiderült, hogy növeli a férfiak szexuális teljesítő képességét úgy, hogy növeli a tesztoszteron szintet. Szóval használjuk azt, ami a Halloween dekorációból megmaradt. Végül is, tangóra készteti a párokat. Együnk reggelire tökmagot, keverjük őrölten pld. A waffle-ba.

#3: Csokoládé

Nem csoda, hogy a csokoládét a Valentin naphoz kapcsoljuk. Olasz kutatók kiderítették, hogy azok a nők, akik naponta csokoládét kaptak, nagyobb szexuális vágyat mutattak azoknál, mint akik nem ettek csokoládét. A csokoládé fenil-etilént tartalmaz (angol rövidítése: PEA), mely az agyban dopamint szabadít fel. Ugyanakkor a szex során természetes úton szabadul fel dopamin. Nagyobb adag fenil-etilénhez jutás érdekében válasszunk legalább 60% kakaót tartalmazó csokoládét.

#4: Vörösbor

Fokozd a libidódat vörösborral! Nemrégiben jelent meg egy tanulmány a Journal of Sexual Medicine-ben (A szexuális orvoslás folyóirata). E szerint azok a nők, akik 1-2 pohár vörösbort ittak, nagyobb szexuális vágyat és készséget mutattak, mint teaivó társaik. Két pohárnál több bor ivása nem jelentett további változást. Valószínűleg a vörösbor olyan összetevői, mint a flavonoidok, a test kulcsfontosságú területein gyorsítják a vérkeringést, így növelik a szexuális működést.

#5: Szerecsendió

Indiai kutatók kiderítették, hogy a szerecsendió kivonat afrodiziákumot tartalmaz, ami segít abban, hogy a szexuális vágy feléledjen, úgy, hogy az idegsejteket és a vérkeringést stimulálja. Próbáljuk meg felkelteni a szexuális vágyunkat oly módon, hogy forró csokoládéba egy csipetnyi szerecsendiót szórunk.

#6: Édesburgonya

Az édesburgonya narancsszínű izzása áruló jele annak, hogy beta-karotin tartalma nagyon magas. Szervezetünk a beta-karotint A vitaminná alakítja, mely a vagina és a méh felületén egészséges bevonat képződését segíti elő, és részt vesz a szexuális hormonok termelésében.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mitől leszünk boldogok?

Hát ha lenne egy szép házam, na meg egy olyan kocsim, mint amilyen neked van, …

Leave a Reply