Kezdőlap / Egészség és fitness / Szépség / A legtrendibb New Yorki hajviseletek

A legtrendibb New Yorki hajviseletek

A legújabb divat szerint a mostani frizurák legjellemzőbb jegyei a lazaság, és a rendetlenség. Az egyenes, és a hullámos tincseket egyaránt kiválóan lehet kombinálni, és az oldalválaszték is újra divatba jött.
A diszkó díva stílus újra hódít a hajviseletben is. Hogy ilyen fantasztikus frizurát készítsünk magunknak, a frissen mosott hajunkra tegyünk hajformázó habot, még nedvesen. Ezután szárítsuk meg a hajunkat, majd vékony tincsenként tekerjük fel az egészet hajsütővasra, majd a feltekert loknikat egyesével tűzzük fel. Kb. fél óráig hagyjuk hűlni a hajunkat, majd utána bontsuk ki a csigákat, és óvatosan fésüljük át a hajunkat. A frufrut simítsuk egyenesre, s meg is kapjuk a 70-es évek legdivatosabb frizuráját. Ne felejtsünk el némi könnyed hajlakkot permetezni a kész frizurára, hogy megőrizze tartását.
Az újra divatos oldalválasztékot szintén minden nehézség nélkül elkészíthetjük. A frissen mosott hajat szárítsuk olyan egyenesre, amilyenre csak tudjuk, ehhez körkefét használjunk, így dúsabb hatású lesz frizuránk. Miután megszáradt az egész hajunk, egy kefével készítsünk egy oldalválasztékot. A választék kisebb oldalán válasszunk ki egy tincset, melyet a fül mögé simítunk, a többit pedig fésüljük hátra. A választék másik oldalán, a szélesebbiken fésüljük a hajunkat mélyen a homlokhoz, és tűzzük meg a fülünk fölött. Végül az egész hajkoronának egy laza, zilált hatást adhatunk, ha az ujjainkkal a fejtetőn, és a felső hajtincseknél meglazítjuk a haj merevségét. Ezután kevés hajlakkal rögzítsük a hajkoronát.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A hajhullás és lehetséges okai

A hajhullás meglehetősen gyakori jelenség. Naponta 50-100 szál hajunk hullhat ki, ami normálisnak tekinthető. Ha …

Hozzászólás