Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / A párkapcsolati hely kiválasztása

A párkapcsolati hely kiválasztása

A lakás, az otthon egészével, mint teljes egységgel foglalkozunk idáig, mert az első és legfontosabb szempont, amelyről megfeledkeznünk sosem szabad, hogy feladatunk, célunk a teljes harmónia.
A lakás egészét kell kürüllengnie az összhangnak, ennek hiányában ugyanis az egyes területek sem lehetnek kiegyensúlyozottak.
A Feng Shui szakavatott ismerői számára nem hat újdonságként, hogy otthonuk kilenc életterületre oszlik a Bagua térkép alapján. Az eddig elsajátított ismeretek birtokában elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy a továbbiakban kiemelten a „Párkapcsolat és szerelem” sarokra összpontosítsuk figyelmünket. Lakásunk délnyugati részén található e sarok.
A Feng Shuival különböző életszakaszokban ismerkedünk meg. A szerencsésebbek épp lakás-, illetve házvásárlás előtt. Az alapoktól indulók még kedvezőbb helyzetben vannak, mert az építkezés előtt már a tervezésnél figyelembe vehetik a térrendezési elv adta jó tanácsokat. Nem győzöm ugyanakkor hangsúlyozni, hogy a már kialakított otthonban élők se érezzék magukat hátrányban! Egy panellakás tulajdonosa nyilván nem tolhatja odébb a falat kénye-kedve szerint, s talán nem is áll rendelkezésére elegendő hely. Természetesen az irányok, az elemek, illetve a horoszkóp tudományából nyert friss ismeretek révén ők is átültethetik a gyakorlatba a Feng Shui praktikák nagy részét. Mit szeretnénk?
Vágyainkat, álmainkat pontosan fogalmazzuk meg, mielőtt hozzáfogunk lakásunk szerelem területének vizsgálatához, átalakításához. Töltsünk el néhány percet, egy-két órát – kinek-kinek ízlése szerint – kedvenc elmélkedő sarkunkban, s őszintén válaszoljuk magunknak.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás