Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / A szerelemsarok és a rend

A szerelemsarok és a rend

Nézzük meg a szerelemzugot!
Lakásunk, házunk délnyugati területe szerelmi életünk titkainak őrizője. Álljunk meg egy pillantásra, és tekintsünk végig őszintén párkapcsolatunkon. Hogyan viselkedünk szerelmünkkel? Simulékonyak, vagy netán szúrósak vagyunk? Mely tárgyaknak, használati eszközöknek adunk helyt a szerelem sarokban? Talán épp egy kaktuszt ápolgatunk itt? Gyakorta vívunk egymással szócsatát? Van kép a falon? Mit ábrázol? Megeshet netán, hogy egy harci jelenetet helyeztünk el itt annak idején? E vizsgálat fontos, lényeges. A példaként hozott kérdések valós tapasztalaton alapulnak, ily módon bizton állíthatom, hogy sokan nem is sejtik, egy csatát ábrázoló műalkotás hogyan mérgezi meg a szerelmi életet.
Dísztárgyainkat kellő gondossággal kell elhelyezni e tájékon. Kerülendő minden körülmények között az elválást, sötétséget, szomorúságot sugalló dekoráció, még akkor is, ha épp ez a kedvencünk. Biztosan sikerül más, jobb helyet találni számára otthonunkban.
Rend a lelke mindennek, tartja a mondás, s ajánlatos ezt megszívlelni. A rend – amellett, hogy jó érzéssel tölt el bennünket – híven tükrözi lelkiállapotunkat. (izgalmas megfigyelés lehet, ha nyomon követjük, hogy mikor van körülöttünk rend, s mikor hagy alább igényünk az iránt, hogy mindent visszateszünk rendeltetési helyére. Ez utóbbi esetben biztosak lehetünk benne, hogy, belső világunk a maga módján jelzést küld Felénk. Talán ott legbelül valami nincs a helyén?) A szerelem zugban tartsunk rendet, tisztaságot, ez jellemzi majd kapcsolatunkat is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás