Fogyókúra

Sokan vannak úgy hogy szerintük kicsit több súly van rajtuk mint kéne. Na most ez vagy igaz vagy nincs így de most maradjunk annál hogy tényleg súlyfeleslege van az illetőnek és le szeretne fogyni.

Több lehetőség nyílik arra hogy fogyókúrázzon az ember. Vannak tabletták, vannak étrendek, tornák mindent mit el tudunk képzelni.
Ha fogyni szeretnénk legegyszerűbb az lenne ha tésztás levest ennénk, villával! De hát ez csak vicc.

Nos különféle oldalakon keresgélhetünk különböző diétás recepteket, de receptek nélkül is lehet egyszerűen fogyni. Lényege az hogy ne együnk össze-vissza mindent hanem tartsuk be a napi 3 szoros étkezést. A reggelit, az ebédet és a vacsorát. Fontos hogy ne együnk ezeknél is mindig sokat. Csak normál adagokat. És fontos az is hogy például a vacsorát ne este 11 kor ejtsük meg. Leülünk megnézni a híreket addig megvacsorázunk. Együnk sok zöldséget mert az regenerálja, üdíti a sejteket.

Mindezek mellett azért mozogjunk is sokat. Vagy legalábbis többet mint azelőtt. Ha lehetőség nyílik rá ne autóval menjünk mindenhova. Aki Pesten lakik annak a legkönnyebb mert ugye a busz,metró,villamos jön időben. Ha meg nem jön időben plusz sport. Futni kell utána hogy elérjük. Ezzel is fogyhatunk. Fontos az is hogy amit a filmekbe látunk hogy folpack fóliával körbetekert egyének rohangálnak az utcákban, azt ne csináljuk utánuk mert kemény rosszulléteket okozhat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás