Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / A szerelem megerősítése

A szerelem megerősítése

Nekünk tetsző – szimbolikus tárgyakkal soha nem látott lendülettel ajándékozhatjuk meg e területet, szinte energiafészekké alakíthatjuk. A szemünknek tetsző kitétel itt alapvető követelmény ahhoz, hogy a tárgyak energiái valóban virágos kertté alakítsák szerelmi életünket. A szimbólumokat ne tekintse senki kötelező elemnek, a fontos, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább közel állót. A díszítő kellékek ismeretét fontosnak tartom, mert csak akkor tudjuk használni őket, ha tisztában vagyunk filozófiai hátterükkel, jelentésükkel. Működésüket megértvén bátran nyúlhatunk más jelképek után is.
Természetes kristályok:
A hegyikristály, az ametiszt, vagy a rózsakvarc – amely egyben a szerelem köve is – szépséggel, vidámsággal ajándékozza meg tulajdonosát, s emellett az egyik leghatásosabb Feng Shui eszköz. Gyűjti az energiákat. A Föld elemhez tartozó kristály szép ékessége lehet otthonunknak.
Szivárványkristály
Szemgyönyörködtető a fényben elhelyezett metszett kristály is. Nagy energiát mozgat meg, s amellett egyedülálló szépséget ad. A beáramló fényt szétbontja, elénk tárja a szivárvány minden színét, s eközben észrevétlenül dolgozik is. Yang energiáttermel. Hölgyek hat kristályt helyezzenek el a fényben a Szerelem és házasság zugában, ha több kedvességet, érzelmet várnak partnerüktől, netán épp társra vágynak. Az erősebb nem képviselői is élhetnek e trükkel, számukra azonban elegendő két kristály is a kívánt hatás elérése érdekében. A számokban rejlő eltérés magyarázatát a trigramokban kell keresnünk. A legférfiasabb jellegű apa trigramnak (tiszta Yang) hatos a száma, míg a legnőiesebb, az anya trigramé kettő. Az ellentétes nem trigram számának megfelelő kristállyal behozhatjuk életünkbe a nagy őt, illetve derűsebbé, szeretetteljesebbé varázsolhatjuk meglévő kapcsolatunkat.
A kristályt az ablak elé szokták belógatni egy vékony fonálon (ami lehet piros vagy aranysárga, esetleg damil is), vagy az ablakpárkányra téve tükröt tesznek alá, hogy a szivárványt felfelé, a mennyezetre irányítsa.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás