Kezdőlap / Tudomány / A Világ Ura

A Világ Ura

A hierarchia megérkezése minden más birodalomban is a fejlődés fellendülését eredményezte. Például az ásványok birodalmában, ahol egyes kőzettípusok radioaktívvá váltak, de a növények birodalmában is történtek kémiai változások az újabb energia hatására, ami megkönnyítette az átmenetet a növények birodalmából az állatok birodalmába. Hiszen a természet valamennyi birodalma kapcsolatban áll egymással, és mindegyik az eggyel magasabb szintű birodalom felé fejlődik. Így a Föld első testvérisége – a feladatokat a fejlődési irányoknak megfelelően felosztva – rendszert és rendet alakított ki a bolygónkon.
A Fény Testvériségének ez a hierarchiája mindmáig is fennáll, és hasonló felosztásban kíséri a földi evolúciót. Minden tagja fizikai testben él, vagy egy látható sűrű fizikai testet öltve, amelyet sok mester használ eszközül, vagy az étertestükben tartózkodva, ami a magasabb lényekre, mint a Világ Urára is jellemző. Milyen fontos, hogy újra és újra visszaemlékezzünk arra, hogy Nagy Testvéreink velünk együtt fizikai formában élnek, figyelemmel kísérik a bolygónak a sorsát, irányítják az eseményeket, és a fejlődését a tökéletességig vezetni fogják. Ennek a szellemi hierarchiának a vezetője Sambhallában él, ami a Góbi-sivatag egy része, és a régi írásokban „Fehér Szigetnek” nevezték. Ez a hely csak az éteri síkon található meg, de ha a következő időszakban kialakul az emberiségben az éteri látás képessége, ezt a helyet is fel fogja ismerni, és meg fogja érteni annak fontosságát.
Néhány fizikai testben élő mester a Himalája-hegységben él, egy távol fekvő, Sigatse nevű helyen, amely minden közlekedési útvonaltól is messze esik. De a mesterek nagy része a Föld minden pontján elszórva él, a nemzetek különböző városaiban, ismeretlenül, és felismerés nélkül. Mégis minden egyes Mester a Világ Urának egy energiapontja, és a környezete számára az isteni szeretet és bölcsesség közvetítője.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A kullancsról

A kullancsnak szerte a világon közel 800 faját ismerjük. Kis hazánkban eddig 42 féle fordult …

Hozzászólás