Kezdőlap / Tudomány / Közvetlen istenünk a bolygónk Logosza

Közvetlen istenünk a bolygónk Logosza

A hierarchia működésének a története már több mint 18 millió éves. A megalapítása utáni időkben még csak lassan bontakozott ki a hatása, emberfajok jöttek létre és szűntek meg a Földön, amíg lehetővé vált, hogy feladatokat bízzanak a fejlődő embergyermekekre. De a negyedik gyökérfaj közepén, az atlantiszi időszakban, szükségessé vált a hierarchia módszereinek a megváltoztatása és megújítása. A hierarchia egyes tagjait ugyanis nagyobb feladatok elvégzésére Naprendszerünk egy más részére hívták, ami által a hierarchia egyes tagjai magasabb szintre emelkedtek, és így az alacsonyabb helyek szabaddá váltak. Ez a körülmény szükségszerűen oda vezetett, hogy az emberi faj egyes, magasabban fejlett képviselői feljebb kerülhettek.
Így megkezdődött azoknak az iskolázása, akik készek voltak felvállalni az ezzel járó szükséges fáradalmakat, ami által az emberiség számára lehetővé vált, hogy beléphessen az ötödik birodalomba, a szellem birodalmába. Ezen a módon a hierarchia rangsora kiegészülhetett a földi emberiség már magasabban fejlett tagjaival. Ezt a kaput, amely az atlantiszi faj közepén nyílt meg, a Beavatások kapujának nevezik, és ez azóta is mindmáig nyitva áll.
Ha most megkérdezzük, hogy a bolygó Logosza azonos-e azzal, akit rni Istennek nevezünk, akkor arra a válasz, hogy minden síknak megvan a maga istene.
Így a mi közvetlen istenünk a bolygónk Logosza. Ő az Ótestamentum Jehovája, a Napok Öregje. Szanat Kumára, a Világ Ura, aki még fiatal ember, és aki 18 és fél millió évvel ezelőtt a Vénuszról érkezett a Földünkre. Ő a mi legközelebbi istenünk. De a Naprendszerünk középpontjában székelő Nap-Logosz is az istenünk, akinek a hatalmas tudatában mi is részesek vagyunk. A Nap-Logosz ismét kapcsolatban áll a felette lévő Szíriusz istenével, ugyanúgy, ahogy a mi személyiségünk kapcsolatban áll a lelkünkkel. Ahogy a mi lelkünk is a hétszeres felépítésünkön keresztül nyilvánul meg, ugyanúgy a hét naprendszer is a Szíriusz teljességének a visszatükröződése. A még feljebb álló isten a Tejút középpontjában székel, amely megint csak része a világegyetem számtalan galaxisának.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A kullancsról

A kullancsnak szerte a világon közel 800 faját ismerjük. Kis hazánkban eddig 42 féle fordult …

Hozzászólás